Nu är det jullov!

Äntligen så har man fått lov, ett välbehövligt sådant. Skrev klart hemtentan i dag och åkte och lämna in den till läraren. Kom precis hem från hockey matchen LHC- djurgården, slutade med förlust för LHC (1-2). Men det kunnde lika gärna ha slutat 3-1 om domaren inte blås två sekunder för tidigt och målet dömdes bort eller det förargliga stolpe-ribba skottet. Ni kämpade bra i tredje om ni hade varit lika bra i de andra två hade det inte varit några problem..!

I morgon blir det att jobba 11-21!!!! Jätte jätte lång tid men det är i alla fall pengar. Jobba lördagen också, fortfarande inget hört om söndagen. Får vi se när micke kommer hit också... han ska ju ut och julhandla i helgen, kan inte vara så kul för förmodligen är det även många andra som ska ut också......

Nyår ser det ut som att det blir att åka till eskilstuna!!! Kommer bli jävligt skoj. Kommer få trevligt sällskap hela vägen upp också, blir förfest i bilen!!! Kan vi ha efterfest i bilen hem till knivsta sen också...;) Kommer bli roligt att träffa alla som man inte sätt sen i somras. Mycket roligt att se fram imot!

sista veckan

Nu är det bara en vecka kvar sen blir det lugnt ett tag över julen. I morgon ska vi ut i fält hela dagen för att se vilka platser de andra grupperna har hållt till med sina grupparbeten. Vi skulle tydligen inte ut till våran studieplats, vilket är synd. Det är en mycket mysig och varm plats vid biologiexpeditonen i ormterrariet.  ;) 

På onsdag är det  redovisning av vårt arbete, kl.09.15 som fortsätter över dagen med de andras redovisningar. Vi ska även opponera på en av de andra grupperna som vi fick reda på i fredags, med stor framförhållning som vanligt!

På torsdag blir det att skriva klart hemtentan och åka och lämna in det som papperskopia i handen på läraren.... en mycket viktig detalj. På torsdag kväll blir det att fira med middag i cloettacenter och därefter match mellan LCH och Djurgården.

På fredag och lördag ska jag jobba på ica signalen. Blir att skära upp skinka och ostar till kunderna så de blir nöjda till julen. Kanske även får jobba på söndag.

Sen var den veckan slut och julen har då äntligen kommit!!!!!!!!

Härlig helg

Min älskling var här i helgen!<3 Att bara ta det lugnt och umgås är underbart... tyvärr var man tvungen att plugga lite också. Han med att shoppa lite till Mickes nya hem, lilla stugan. Nya hyllor och lampor. Fick också ide om vad jag kunde köpa till honom i julklapp, good stuff!

Ska även få den stora äran att för första gången fira jul med min pojkvän. Har inte hänt under våra fem snart sex år tillsammans, men så blir det lätt när man har familj på olika ställen, 25 mil ifrån varandra. Känns jättekul, fast han inte är så mycket för jul så tror jag att det kommer bli otoligt mysigt.

Att arbeta i en grupp

Det krävs mycket för att X antal individer ska kunna sammarbeta. Man måste kunna prata med varandra och förstå varandra. Att alla i gruppen har ett och samma mål med uppgiften. Om då EN person sätter sig på tvären fungerar inte gruppen, oberoende av om alla andra i gruppen kommer bra överrens.

Om man har ett arbete om djurens miljö babblar man inte upp en massa om djurets historia fossil och anatomi. Om man då fortfarande tycker att man ska ha med sånt och frågar läraren som tycker det är onödigt bör personen i fråga lägga ner. Men om personen istället säger, ja men anatomin kanske vi inte behöver ha med men fossil infon kan vara bra att ha med kan man inte göra annat än att bara skratta, asgarva! Hur dum får man vara....

Jag gillar min grupp! ;) 

Stress stress

Har ju inget annat i tankarna än julklappar, limnologi, gråsuggor, skinkor och ostar. Hur ska man hinna med allt??! Har hur mycket som helt att göra innan jullovet, fattar inte hur det kunde komma sig, inte mycketman kunde göra innan heller för att minska stressen.

Det som ska göras är följande:
* Shoppa julklappar till alla
* Läsa limnologiboken alla tråkiga kaptiel till seminariumen
* Plugga inför duggan på metoder på fredag
* Skriva klart hemtentan
* Göra klart grupparbete, mycket statestik som ska redas ut där.
* Försöka jobba lite innan julruschen så att man får in rutinerna igen.
* Hinna klippa håret innan julafton vilket verkar som man får bortprioritera

Usch vill bara att allt ska vara över. Alla som går runt och säger att det snart är jul, var bara tysta, får panik av allt som ska vara klart innan dess....

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu