Våga hoppa!?

Hoppa och våga, våga hoppa, våga tro och våga se möjligheter.
Finns många val i livet som man måste göra. Man måste prova vingarna och våga. Hur kan man annars veta om man är rätt ute som man är nu. Hur mycket vågar man tro på sig själv och på andra.
Om man inte trivs som det är nu kan det ju inte skada att man tar ett steg och hoppar, tro på andra möjligheter. Tro på att möjligheter är större på andra ställen.
***
Har skickat en massa intresseansökningar senaste dagarna. Fick tillbaka ett mail att de inte hade möjligheten att anställa just nu men tipsa om ett annat ställe, som faktiskt skulle kunna vara nått. Bara att fortsätta sökandet.
En galen hund som jag älskar!

Omberg, Bergs slussar och Stockholm

Blev en tur till Omberg och vadstena i början av förra veckan. Gick runt i vadstena och dess underbara gator. Mysigt! Blev att ta en fika med bakelse på ett fint litet café... det tyckte fåglarna också och ville gärna vara med och fika.
Underbart vacker gata i vadstena.
'
Sen blev det att åka en sväng upp på omberg. Titta ut över vättern och östgötaslätten...
Bergsidor på Omberg
Vättern möter omberg
Bäckar små
Nästan uppe på toppen

Utsikten från hjässan.

På onsdagen skulle det bilvit en sväng till vadstena och titta på massa fina bilar och motorcyklar men vädret var inte på vår sida så blev att åka till Berg och äta lite på Fröken Jennys. Var riktigt god mat, kan varmt rekommenderas! Min måltid blev BBQ ribs och eftersrätt en Bounty Glass. :)
Veckan avslutades med en underbar helg i Stockholm. :) Jag ville inte åka hem...

Helg i början av veckan

Ja eftersom man nu jobba hela helgen så får man ta helg nu i början av veckan. Tre hela dagar ledigt blir det också. I dag träffade jag min underbara vän, blev lunch och fika på stan. Självklart lite shopping också! :D Sluta som vanligt att man kommer hem med nått, denna gång BARA två par skor. Ett par sandaler som jag har letat efter, men blev även ett par högklackade skor... hehe ... ja man kan ju inte gå jättelånga sträckor innan fötterna värker. Men jävligt snygga är de.
I kväll blir det att gå på bio och se sista delen i Harry Potter. Hur kan den sluta kan man undra!? Jag vet jag vet! Har ju redan läst böckerna så vet hur den slutar men ska bli kul.
I morgon blir det en sväng till Omberg och titta på naturen. På onsdag blir det en sväng till Vadstena och titta på lite fina bilar och motorcyklar. På torsdag blir det att jobba tolv timmar och sen en sväng till mamma och fika. Fredag jobba igen och sen blir det helgen i stockholm. :)
En späckad vecka, med mycket att se fram emot.

Nybakat

Har bakat en del de senaste dagarna för att få upp energin och tänka på annat. Är en lång vecka med sex arbetsdagar och ska jobba hela helgen så de dagar man har några timmar till övers hittar man på saker för att roa sig själv och sina sinnen. De här havre-tekakorna blev riktigt riktigt goda. Kan jag varmt rekommendera!
*

Sommar

Ja sommar och värmen börjar komma tillbaka igen. Jag som då har blivit förkyld och ont i halsen skulle ju ha tänkt sig att värmen kunde få vänta någon dag till men . =P
Jag har kunnat skörda min första egenodlade gurka ...
Riktigt god var den med! :) Älskar gurka!
'
Har även kunnat smaka på sommaren andra läckerheter, blev lite smultron och jordgubbar när jag var och hälsa på pappa. :) Riktigt gott det med. Måste kanske göra som förra året och åka och storplocka jordgubbar så man fyller på lagren till vintern :=)
'
Nu blir det en kopp varm choklad med vispgrädde för att mjuka upp halsen tills i morgon då 12-22 pass väntar på jobbet.
'
Njut av varje sekund!

Peace and Love

I helgen blev det tåget upp till Dalarna för att gå på Peace and Love festivalen. Mycket mycket trevligt. Har blivit lite större sen jag var där första gången. Tydligen skulle det vara över 50 000 personer som köpt biljetter, och folk var det en himla massa så kan nog stämma :P.

Blev en hel del band som vi han lyssna på. Först ut blev Mimikry, som med Jalle och Heavy i ledningen satte en hög ribba för de andra artisterna. Många nya och även gamla låtar spelade de.
Där efter blev det Mando diao, vilket var en av kvällen bästa spelningar. Är inget stort fan av dem men det var en orolig energi de hade, gjorde ju inget att de var på hemma plan och kanske därför tog i lite extra. Var ett himla drag i publiken när de började spela Long before rock and roll, Dance with somebody och sheepdog..



Efter det blev det Bad religion, var också ett väldigt drag på den spelningen. Med låtar som American Jesus och 21st Century.
Sen blev det att försöka få en bra plats för den stora Bob Dylan!! Ehh ja han är ju väldigt stor artist men tyckte att det var en ganska tråkig spelning faktiskt. Alla hade silver/vit kostymer förutom Dylan som hade svarta kläder... vilket gjorde att man knappt såg honom på scenen. Att kameroerna inte fick zooma in det minsta på honom gjorde det inte lättare att se. Var inget mellan snack och ja var väl inget mega drag. Men personerna brevid oss i publiken var underhållande nog så var en bra spelning ändå :P
Sen blev det att smita över till den andra stora scenen för att se Journey! Kvällens bästa spelning!!! :)
Grymt bra drag på den spelningen. Alla i publiken, gamla som unga sjöng med. Låtare som Any way you want it, City of hope, Don't stop believin, Separate ways och Wheel in the sky. Häftigt var det. Och sångaren hade en så grym energi och sprang omkring över allt och fick igång publiken otroligt bra.




Sista spelningen blev Foreigner. Vilka spelad stamtidigt med Håkan Hellström som drog största publiken, så var inte så himla många där. Men tillräckligt för att få ett bra drag där med. Den största stämnings höjaren för kvällen stod de för när de avslutade med I want to know what love is. En perfekt avslutning på en perfekt kväll!!
Det som är roligt med festival förutom musiken är att det titta på alla männsikor. Finns så otroligt många olika personligheter och åldrar. Att se hur folk är klädda är också otroligt kul. Tydligen många grupper av folk som tycker att det kul att klä sig lika dant, kanske för att ännu mer övertyda om att "vi hör ihop", eller att hitta varandra. Finns många exempel på extrema klädstilar, men de som jag tyckte var mest udda som jag såg skulle nog vara tre tjejer som alla hade rött färgat hår, en knall rött, en lite blekt rött och den tredje nästan orange/röd. Eller en punkare med väldigt stor tuppkam, men som är klädd i en neongul addidas tröja... Men de fräckaste jag såg var nog två äldre tanter, de passa in på nått konstigt sätt.
Blev att åka buss från Borlänge till Falun sedan, blev en lång bussresa när de envisade med att verkligen trycka in folk i bussen som stod på varandra. Väl framme runt halv fyra på natten så kunde man äntligen vila trötta ben och ryggen som efter en hel dag stående var helt slut. :)
Underbar festival!!! Fred och kärlek till er!!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu