Energidebatt

Har den här veckan inte fokuserat så mycket på skolarbetet känner jag. Vi har inte haft så mycket schemalagt så därför har jag istället försökt få lite extrapengar genom att jobba. Har jobbat tre eftermiddagar och skulle få jobba i dag också men jag har var tvungen att plugga i dag i stället. Måste ju känna att jag gjort något den här veckan.

I går var jag helt ledig från skolan och så jag startade dagen med ett yoga pass på gymmet. Så jag var uppe straxt innan sju för att precis hinna in till det. Vi var trötta men motiverade när vi väl var där. ;) Skönt att starta dagen med träning, väldigt uppfriskande.

Har i dag försökt komma fram till vad jag ska debattera om i den energidebatt vi ska ha efter påsklovet, (hörde ni jag ska få påsklov)! Är nu inne på att vara emot ekologisk odlad mat, vilket inte är min egentliga åsikt men man skulle helst argumentera emot vad man tycker. Kommer nog vara roligt när man väl har bestämt ämne.

Livet kan vända

Bara på en femöring kan livet vända... det kan vara en liten detalj som gör att det går åt ett annat håll. Det går kanske åt det positiva eller det mår negativa. Hoppas ju alltid på det bästa, men hur vet man om det som i stunden är positivt kommer vara det i längden eller det negativa kanske är det bästa i längden.

Hur vet man vad man ska välja? Hur vet man om man gör rätt? Är det bara ödet, kan man styra ödet!?

Just nu känns det som livet bara står och väger, jag bara väntar på ett svar. En hint om var man är på väg så man kan planera och se framåt. Just nu kan jag inte göra något mer än bara vänta....

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu