Min nya vän...


Nyfikna?

Nu nu har jag fått min första födelsedags present. :P En tatuering! Så fin så fin så... eller nu när den är nygjord så är den inte så fin men :D. Är inplastad nu!
Blir väl en bild snart när man fått tvätta av den lite.
Vad händer annars... nja inte så mycket. Lägenheten är fortfarande upp och ner. Damma av en massa i dag för att få bort det värsta av skiten, men är väl bara att städa ett antal gånger innan det blir bra. Har bankat av vinterdäcken.. bakdäcken satt stenhårt. Krävdes lite buskörning och en slägga för att få bort dem :P Kul kul!
Nu blir det väl lite mer jobbsökande....

Känns som jag är på väg

Känns som jag nu vill ge mig här ifrån. Som nu vill jag ha nått nytt. Får skit lite tider på Ica vilket gör att inget binder mig till dena stad just nu. Finns mycket annat som känns lockande. Mina vänner och familj kan jag alltid träffa ändå... vill bara hitta nått nytt nu.. en ny start!
Mitt badrum är nu mera utrivet totalt. Damm finns det över allt. Till och med i garderoben i hallen är det damm :(. Alla jackor och skor är täckta med damm. Skulle vara skit skönt med en total städning och kanske även en flyttstädning. Skulle vara skönt.
Men bor större tiden hos pappa just nu. Kan jag ta hand om hundarna på dagarna istället när jag ändå inte får jobba. Hundarna har sina favorit ställen att vara på-
Elvis trivs i sin hundkoja...
Rosso i sängen...
Ja de trivs med livet de. Nu ska jag hitta vad jag vill göra med livet. Och just nu tror jag att min framtid finns lite längre norr ut.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu