Sista dagen

I går var sista dagen på jobbet på länsstyrelsen. Vi åtta som sluta var ute och åt i torsdags på the Klomp, mycket god mat och trevligt sällskap. Hoppas kunna hålla kontakten med allihopa är en bunt med underbart trevliga och roliga människor. Väldigt ledsamt att säga hej då till er alla men som sagt vi syns på måndag... på arbetsförmedligen ;)

På fredagen var det att packa ihop sina saker på kontorer och sikta på nya äventyr. Fick fina lovord där ifrån och en fin blomma som tecken på deras uppskattning. Vi som sluta köpte även tårtor och bjöd på under torsdags fikat, mycket bra ide. :) På fredagen var det ytterligare utgång men då med en större skara av arbetskollegorna, en blandning av after work och födelsdags firande för några som fyllt 30. Då var vi och åt på Sangria, dyrt och inte så himla god mat ändå... lite besviken på det. Gick hem där ifrån ganska tidigt.
Men fredagskväll avslutades mycket bra med trevligt sällskap.. :)


Målet nu blir att hitta ett nytt jobb...

Första snön har fallit

I går kom de första snöflingorna. Var ute i fält mitt på slätten, blåsigt som bara den, lite duggregn. Usch var så himla kallt! Mot slutet av dagen trilla även några snöflingor ner, vilket man i just det tillfället var mindre glad över. Var himla skönt att få ta en varm dusch efter den dagen. Fick även maten lagad åt mig, mamma var snäll och fixa mat. :)

Men i dag när man satt inomhus på länsstyrelsen och titta ut och fick se snöflingor dala ner var det mycket mysigare och trevligare. Solen sken och snön föll ner. Ja självklart försvan snön lika fort som den kom men ändå lite trevligt med vinter väder. Blir att införskaffa lite mer ljus så man kan sitta inne och mysa lite mer framöver.

Nu har jag en vecka kvar på jobbet... får man se vad livet har att erbjuda sen.


Kärlek... vad är kärlek?

Det var någon som fråga mig för ett tag sen ... "vad är kärlek?" Det är en väldigt bra fråga som har etsat sig fast i mitt huvud. Första spontana reaktionen är att säga att det är en känsla, en känsla som man inte kan sätta fingret på. Man vill bara umgås så mycket som möjligt med den personen och bara veta allt om den. Någon som gör en glad och lycklig.

Men vad är då den här lyckliga glada känslan man känner??? Självklart en svår fråga, men jag tror jag kom på en del av svaret i går kväll.  Jag tittade på ett kort som står bredvid min säng... och har stått bredvid min säng i många år (1998 stod det på baksidan av kortet). Man tittar på det och känner en sån värme!! Man känner sig uppskattad och beundrad. Man saknar det så himla mycket, skulle kunna göra allt för att känna det igen. Man faller i tårar när man tänker på det. Det är helt och hållet äkta kärlek!

Fotot vid min säng... du har varit borta nu i många år... men ändå har du lämnat kvar djupa spår och värme som än i dag värmer mig i svåra och jobbiga tider.

Kärlek för mig är när en person kan göra allt för en utan att tänka efter. Inte är egoistisk eller gör det för egen vinning utan gör det för att den vill det för din skulle. Som vill göra DIG glad. En person som man själv vill göra allt för, en person som man aldrig vill såra.

Vad är kärlek för er? Jag tror inte att man kan hitta kärlek om man inte vet vad det är.

veckorna går fort förbi

Det är ett ganska intressant jobb jag har ändå. Det mesta kan hända. Man får riktigt bra motion när man går på åker marker, hela dagar flera dagar i veckan. Det bästa är ju faktiskt när man åker ut med någon mer kollega så man får lite sällskap också. :) Den här veckan har jag varit ute själv en dag och torsdag och fredag fick jag äran att vara sällskap och hjälpa några kollegor som hade stora arealer att gå igenom.

Onsdagen blev det att gå igenom en skog av majs, skulle gena över på några ställen och där var planerna två meter höga... :) Var bara att ta sikte på något långt bort på andra sidan och gå mot det. :P


Fredagen var vi ner mot Kisa trakten och där skulle vi igenom en betesmark, på grinden stod det "Se upp för tjuren"! För att ta oss in var vi tvugna att klättra över ett fårstaket med taggtråd och sen även eltråd. Vi började ana oro att det var en bjässe där inne. Vi smög in i hagen ändå, när till staketet hela tiden i fall vi skulle behöva rymma. Vi kom på oss själva att viska till varandra också. Jag tänkte om det var så himla bra ide att smyga egentligen, att smyga sig på en tjur och skrämma den verkade inte så himla bra ändå. Men vi såg ingen tjur utan gjorde det vi skulle och tog oss ut igen. Träffade bonden senare och han sa att det fanns någon tjur där inne längre utan bara fem kor. :P Måste sett roligt ut när vi smög omkring där inne. :D  

Nästa vecka börjar älgjakten, vi har blivit uppmanade att inte vara ute i fält de första dagarna. Haha nej tack! Galna jägare som vill skjuta en älg till varje pris, skjuter på allt som rör sig. Inte bästa tillfället att vara ute på åkrar som ligger ute i skogen då :P



Underbart...bara helt underbart...

Känner mig hel... känner mig trygg!

Älskar den här låten Angel med Aerosmith...

Underbar helg... underbara vänner... underbara du!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu