Siffror siffror och nuffror

Siffror är det jag jobbar med, en jävla massa siffror. Ja med alla dessa siffror blir man smått galen. Ser siffror när man sluter ögonen ... ont i huvudet!!!  Till råga på allt så visar inte siffrorna det som det ska heller, hoppas hoppas att min handledare kan komma fram till nått smart varför det inte ser ut som vi tänk oss. Annars får jag väll utvecklar nya siffror som man får kalla för nuffror eller nått. =P Men har fått en preliminär vecka när allt exjobb slit (och skit) ska vara inlämnat. Allt ska vara klart i slutet av maj, vecka 20 ska jag lämna in dokumentet och vecka 21 ska jag ha framläggning.

Ser fram emot tågluffningen efter att allt detta är över ...



Om en vecka får jag se min sötnos! <3


Grattis Helena!

****


Stort grattis på 24 års dagen min underbara vän! Vi är i våra bästa år nu bara att njuta!!!
Hoppas din dag blir skit bra... vilket den kommer bli när du kommer få spendera tid med mig. ;)




PS. I och med att du inte gilla den förra bilden jag la upp på dig hoppas jag att du tycker om denna. Tycker det är en väldigt fin bild på dig. Kommer du ihåg var den är tagen?? :)


****

Love is in the air...

Love is in the air.. you can feel it everywhere!


Våren börjar nalkas bakom hörent. Solen skiner, snön smälter sakta undan. Det är översvämningra lite var stans för att vattnet inte har någon stans att ta vägen. Fåglarna börjar kvittra allt mer, sjunga sina traditionella vårsånger. Men framför allt vet man att det är vår eftersom det är kärlek i luften. Värmen gör att männsikor vaknar till liv och kärleken spirar som mest!


Vill bara säga ett stort Grattis till mina älskade vänner Helena och Jonas som i dag har varit tillsammans i sex år och som även i dag tog deras förhållande en bit till. Grattis till förlovningen!!! Ni är helt underbara personer båda två och önskar er all lycka! Så himla glad för eran skull!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<3


Gott och blandat!

Ja nu när man har varit hemma drygt en vecka så kommer allt inramlandes. Det är mycket att göra nu med examensarbetet. Försöker skriva på introduktionen samtidigt som jag försöker analysera datan... den del av data som jag har fått vill säga. Suttit varje dag den här veckan från åtta på morgonen vid datorn. Detta har gjort att jag byggt upp en himmla massa energi... väldigt skönt att gå och träna på kvällen och få utlopp för energin. Att man känner en massa energi kan ju vara att våren börjar vara på G också. Solen värmer och snön smälter sakta bort. =) Allt känns bara så himmla bra just nu.

Här några bilder jag hitta från Umeå. Min kära vän var ju uppe på besök som jag nämde tidigare. Vi gjorde stan osäker och gick lös i skoaffären bland annat... :P Här är vårat inköp vi gjorde. Problemet var när vi skulle ta oss hem med tåget till Linköping, påsar gick sönder pga våran shopping! =D

Hur vet man att min kära vän hade tagit sig till Umeå... jo det var bara att titta på golvet. Där kunde man se att hon hade anlänt. =) Såg ganska kul ut när hon kommit och spridit ut sig i sitt hörn!! :D Haha!

Vi var ju tvungna att lyxa till det lite också. Paj fick det bli, frusen så man bara fick tina den i micron. :P För ugn hade jag ingen... vilket var det första jag använde jag när kom hem för att baka lite scones. :)


Nu längtar jag en massa till påsken. Kommer bli en underbar påsk i Oslo. =)

Saknar dig massor älskling! <3


I miss you....



Back home in Lkpg!

Nu äntligen efter 14 timmar på tåget totalt är jag hemma igen från Umeå! Tre timmar efter beräknad ankomst kom vi äntligen fram. Resan började med en norrländsk taxichafför som mumla en massa. Var väldigt svårt att höra vad han sa, så en hel del missförstånd blev det. Han trodde bland annat att vi skulle hyra skidor och resa norr ut, varför han nu trodde det vet jag inte. Men han förstod att vi skulle till stationen i alla fall.


Tåget var redan förstenat till umeå med två timmar så det var bara att vänta. Gjorde det inte bättre att man var förkyld och hade feber, vänta i en varm väntsal utan syre var inget roligt då. Varmt som en bastu var det även i vår sovcupé, sex personer som skulle sova i den. Var ingen ide att ha något täcke på sig när man sov inte. Men det gick att sova rätt så bra i alla fall. Men vid halv sju på morgonen stod jag inte ut längre, jag och min vän satte oss utanför för att få syre. Men gick inte att njuta så länge av tystheten eftersom grannhytten med en grupp japaner eller kineser var jävligt högljuda, gapa till varandra och börja spela usel musik. När de öppna sin dörr in till sig lukta det som att de hade en biogas anläggning där inne, stank i hela korridoren där vi satt och försökte vakna till. :S

Min kära vän var och besökte mig de sista dagarna jag var i Umeå och så reste vi hem tillsammans. Vi han göra stan och shoppa loss, han ävan att gå på bio. Hon fick mig också för första gången att åka skidor, utförsåkning. En bra skidlärare var hon också. Ramla några gånger men det är ju det som hör till. :D Tror min vän fick sig ett gott skratt ibland. :D Men det var kul så det ska jag absolut göra om. Alperna here I come..... ;)

Utsikten från toppen i Bygdsiljumbacken utanför Umeå.


Riktigt skönt att komma hem till sin egen lägenhet nu. Blev lite besviken på att det inte är så mycket snö här. Alla har sagt hur mycket snö det är hemma... men det är massa mer i norrland. Största skillnaden är att det är en massa blask och is här nere... pga att de saltar gatorna här. Där uppe saltar de inte, så att inte renarna ger sig ut på gatorna och slickar i sig det. Istället går man på den packade snön vilket är mycket trevligare än att gå på is eller slask. Blir fram med gummistövlarna nu. :P

Så här tar man sig fram i Umeå och så klart måste man låsa sin spark också....

Här är några bilder på mitt experiment i Umeå, som jag har jobbat med. Maskinen, respikonden som mäter koldioxid respirationen i alla proverna. I varje burk så ligger det ett prov, totalt 180 burkar.



Nu är det bara att skriva på arbetet och bara ösa på. Ska unna mig lite ledigt sen i påsk. :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu