Ullared

I morgon blir det Ullared!
Blir att shoppa lite granna men har ju inte så mycket pengar, men är ju en trevlig utflykt. :)
Får se vad man kommer hem med. Några sandaler och en tunika ska jag försöka få tag på i alla fall. Fått beställning av både bror och far också på vad de vill ha.

Arbetsintervju

Jaha då har det gått kanske lite för lång tid sen jag skrev senast men haft fullt upp. Har varit på lite mini semester upp till Gävle... underbart skönt måste man sammanfatta det. Blev att stanna en vecka till slut. Jag hjälpte till och fixa lite med nya huset. Ett sött litet torp som har mycket potential, straxt utanför Gävle så är ett perfekt läge också. Ville inte åka hem där ifrån, trivdes himla bra där. Men tror att mitt besök var uppskattat för huset blev nästan färdigmålat och all ved blev kapad och staplad. En mindre uppstressad Erik efter det. :) Om man är två så går det dubbelt så fort som sagt.
'
En mycket kelsjuk kattunge och hund träffade jag också. 
¨
En liten katt som gärna ville ligga i knät och sova eller knät av upptaget av datorn kunde hon gärna sova på tangenterna. Inga problem för henne men svårt att skriva.
'
'
På måndagen passa det bra att jag skulle på arbetsintervju också i Stockholm så tog tåget in för det. Var som handläggare drift matavfall, ett mycket komplext och intressant jobb verkar det vara. Både att försöka att hitta nya restauranger eller matbutiker som vill satsa lite mer och sortera matavfallet för sig, även att handlägga och vägleda dem till vilket alternativ som passar bäst. Jobbet innebär även att se till att uppsamling funkar och ha koll på den delen. Tänkte väl att jag inte skulle ha så stor chans för det här jobbet men tydligen så. De var så himla positivt inställda på intervjun och tyckte jag hade bra erfarenhet och bakgrund. I jobbannonsen så stod det att de sökte nån med minst tre års erfarenhet inom området, men väl på intervjun tyckte de inte alls så utan hade inget emot att det var en nyexaminerad som fick jobbet.
'
Nu får man snällt sitta och vänta på ett besked om man får det eller inte. Efter 6 juni skulle ett besked komma.

Spa i Söderköpingsbrunn

Underbara dagar i Söderköping har jag haft. Blev en spaweekend mitt i veckan med min underbara vänn. Började dagen med att anlända till söderköping och äta thaimat som lunch. Där kändes som man var uttittad och att alla andra kände varandra. :P Turister turister tänkte de nog. Efter det en trevligt promenad upp på berget precis vid Göta kanal. Blev lite träning att sig uppför, vilket behövdes efter allt svullande som komma skulle.
På väg upp för berget. Trappor efter trappor!
Vyn uppefrån bergert väl uppe. Man kunde se hela söderköping.
Först blev det besök på Smultronstället där man skulle försöka välja bland alla deras glassar. En hel meny av glass villket gör beslutet väldigt jobbigt. Men vi hittade varsin glass tillslut.
Menyn!
Jag valde en "Peppar peppar"... väldigt mycket laktris i den men mycket god.
Helena satsade på en Wienervals... vi undra väl båda om allt skulle gå ner men inga problem. :P
Efter det checka vi in på hotellet, Söderköpings brunn. Fick komma upp på rummet och lämna av sakerna. Sen ner till kakbuffen nere i loungen. Usch nu var man mätt, men fick bli lite te och scones.
Sen var det bara att göra sig iordning för spabehandlingarna. På med kimono och tofflorna och toffla ner i spaavdelningen.
Så snyggt, nästan så att man drunka i den men :)
Först fick Helena sina behandlingar, ett kurbad och pedikyr. Därefter fick jag en rygg och nackmassage som verkligen behövdes, vissa ställen och punker gjorde otroligt ont. Efter det ett utrensande kurbad med ansiktsmask och ansiktsmassage. Var inte helt fel det där. Efter det relaxa vi lite till i spa avdelingen med bastu, kallbad och jazzuci. :) Efter det blev det att gå och göra sig fin för att gå till matsalen och äta trerätters middag.
'

Förrätt: Blomkålspannacotta med löjrom
~
Huvudrätt: Kalvfilé serveras med hummer, choronsås, sparris & färsk tryffel
~
Efterrätt: Limeparfait med färska bär & passionsfruktskaramell
~
Helt underbart gott faktiskt. Men efter det var man väldigt mätt. :P Men stoppas oss inte från att försöka att få ut lite salta pinnar och chipspåse från en godisautomat i foaljen. Heheh ja det var ju inte så lyckat när sakerna fastna och inte ville trilla ner. Fick bli en vända till receptionen för att få hjälp att få ut den... efter att vi slagit och sparkat för att försökt få ner dem. :P
I morse blev det sen frukostbuffe lite väl för tidigt tyvärr men men fick gå. Man var ju inte så hungrig efter allt vi åt dagen innan så blev att få i sig lite av varje från frukt, bröd, ägg, pålägg, fil och flingor och juice och te. Och efter det blev den vända i spaavdelningen för att ta tillvara på den sista tiden innan man skulle checka ut. Men efter all mat och ett avslappnande varmt bubbelbad så kände man sig väldigt slö när man kom hem. Kan ju också ha att göra med att man sov rätt dåligt pga att det var så otroligt varmt på hotellrummet. Men en otroligt trevlig resa var det, och som sagt solen lyser alltid över oss när vi hittar på nått. Regnet hänge en stund i luften men possitiva tankar kan göra att de försvinner. En söt liten stad söderköping med många fina hus.

Elmia Bilsport performance & custom motor show

Nu har väl äntligen sommaren kommit för att stanna. Krävde ett bakslag men nu så. :)
Här kommer lite bilder från Elmia i påskas för några veckor sen...
Error!!
~
Välpolerad motor.
Den nya batmobilen var inte riktigt klar men hans hund fanns där...
Riktigt snygg design, dödskalar som pryder mc:n
Mmm..mustang! :P
Nya camaron är jävligt snyggt den också. :P
Mycket snyggt av vila ögonen på och hoppas att man viner på lotto eller får ett jobb snart så man kan köpa sig en själv. :) Ska ha en mustang... har jag gett mig fan på. Och ni som känner mig vet att jag är envis som en oxe...

Det går lättare med nypumpade cykeldäck

Ja allt väder på en femöring. Från att våren verkligen var här med blommande fruktträd, sommarblommor och varma dagar vänder allt helt plötsligt ...till snöstorm!!!? Först var marken klädd i blommande vitsippor ...
...till en centimeter nysnö!
Jaha så var men ett år äldre igen. Halvvägs till 50 och en bra bit på väg mot 30. Hoppas väl och tror att nått trevligt och bra kommer hända detta år. Man får väl ha delmål för att klara av tiden fram till dess.
¨
* Delmål #1 blir nästa helg. Blir det Kjula Dragway i Eskilstuna och första repan för broders bil. Det kommer bli kul. Saknar verkligen banan. Spänningen, gemenskapen och lukten av bensin och bränt gummi!!
* Delmål #2 17-18 maj. Då blir det spa i Söderköpingsbrunn med underbara Helena. :) Kommer bli skönt med lite avkoppling.
* Delmål #3 Peace and Love festivalen i Borlänge. Ytterligare lite avkoppling med bra musik.
¨
Valborg umgicks jag med trevliga vänner. God mat blev det med, som alltid när vi ska göra mat. :P Lite smaskiga snacks var man ju tvungen att ha. Ostkrokar med cheedar ost låter ju helt underbart men lite besviken när de inte smaka mycket annorlunda.
Födelsedagen blev med familjen, god mat och gott umgänge. :) Fick ett par nya gummistövlar av bror. Gardiner till vardagsrummet av mor. Pengar och tatuering av Pappa och Carina.
¨
Hittade massa bilder på mobilen fån elmia också på fina bilar men får bli ett inlägg om det nästa gång. :) Avslutar med bilder på de finast två...
Rosso som helt plötsligt snarkar väldig högt när han ska sova. :P
Elvis som nu får sängen för sig själv... som han har önskat ett tag. Här markerar han att om man inte är först till sängen så får man inga kuddar!!!

Grattis på mig!

25 år och mitt i livet!
Grattis grattis nu vill jag se en vändning, en början och ett avslut....

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu