Pussel

Lägenheten är utflyttad och intervju på intervju radar upp sig. Men den sista biten fattas just nu... ett jobberbjudande. Hoppas hoppas! Sen är det frågan om man måste tacka nej till nått för att man har möjlighet på nått annat.. kanske... svårt det där. Det jag vet i alla fall är att jag vill ha ett fast jobb, med fasta tider... inget hoppande fram och tillbaka, inget att man inte vet när man ska jobba eller bara säsongsarbete.
-
Har kommit in i en pusselfas. I helgen åkte R och jag å köpte oss ett pussel, ett Wasgij närmare bestämt. Letade i hela stan för att hitta ett sånt. Vad som är speciellt med de pusslen är att det är inte pusslet på bilden man lägger utan det man pusslar ihop är vad de på bilden ser. :P Jätte kul och utmanande! Finns även andra varianter i serien där man ska lägga en bild utifrån vad som händer sekunden efter det på bilden eller en mer "farmtids baserad" när man lägger hur bilden ser ut om 20 år framöver. Kan jag rekommendera! Har redan beställt två till så jag har nått att klura med ett tag framöver.
Bild: spelmedposten.se

Mycket som händer

Mycket som händer... har varit på tre arbetsintevjuer de senaste veckan och ska på en till på måndag. Har varit ett jävla åkande upp och ner till stockholm den senaste tiden nu. Ja pengar kostar det så hoppas ju att det blir nån utdelning av det också. Har hållt på och flytta allt i lägenheten också, har då packat ner det mesta nu men har massa kartonger, soffa och säng kvar som förhoppningsvis åker bort på söndag. Sen bara städningen kvar. Det som hänt på sista tiden i korthet.
.
Bjuder på lite bilder från förra helgen.
Kavelduns lekande....=P
Grävskoppa vi hitta på vår vandring, stor var den..

Baka i micro

Det går faktiskt att baka i micro. :P Vart sugen på äppelpaj och när man inte har nån ugn så får man ta till micron. Hittade ett recept på nätet och det blev helt okej. :P Detta var resultatet. Fick inprovisera på formen också eftersom jag inte ville köpa nån ny när jag vet att jag har en hemma. Men allt går om man vill.
Mumsigt med mycket vaniljsås!!!
*
Är nu då hela veckan upp i Stockholm, vilket är underbart. Inget annat ord att beskriva det. Hemma står ju allt i lådor nu då och snart lämnar jag det förgått också.
*
Helgen spenderade vi på Åland. Östersjöns Hawaii, men det var ingen värme där nu. Kallt och en massa snö. Snön yrde runt när vi var på väg till färjan, det var nått om en snöstorm eller hur var det. :P På vissa ställen såg man inte vägen och inte blev det bättre när bilar tvärbromsade mitt i allt och de såg man inte förrän man var uppe i ändan på dem. Men R körde med taktiken "Jag vet att det är en väg här, vi kör på det!" :P Nå vi hade ju stor bil så för oss gick det bra.
On the road... or not??!
Ja vi hade ju stora bilen eftersom R snodde med lite jobb med hem från ön. 
Some more job for R. =D
Ja men det var en mysig helg på Åland, med badning i viltmarksbad i -15 grader. Men när temperaturen efter en tag var inställt rätt så kände man inte kylan i luften utan bara värmen från vattnet. Lite födelsedagsfirande var det också, både för R mor och far. Så det blev smörgåstårta, kakor och mera tårta. :P

Tv-media

Ja det finns då risk för att jag kan vara med på tv nästa vecka. "Halv åtta hos mig" från Linköping sänds nästa vecka och två av de tävlande handlade hos mig på ica i delikatessen. Så jaa det finns ju en liten risk för att jag kan vara med nån sekund. Hahhaha ja herregud! Hoppas jag är bortklippt :P
-
Pappa har ju på senaste tiden synt i media också. Han var med i läns tidningen för nån vecka sen och i morgon skulle han vara med på sveriges radio. Ja vi är tydligen en media-hora familj för tillfället ;).
-
Har nu även packat och packat ihop det mesta i lägenheten. Så allt är i kartonger typ och lite utspritt också. Var med ett lass till mormor i dag för förvaring där. Det är ju en hel del man samlat på sig när man bott i eget boende. Tur att man inte bott större än man gjort. :P Så snart är de väl bara att montera ner soffan och sängen kvar.
-
Här är en glad som tycker det var bra att jag rensar bland sakerna. Då fick han en leksak!
-
På jobbfronten... ja jag söker och söker. Vet inte vad mer jag kan göra tyvärr. Man får en massa mail om man inte gått vidare eller inte fått jobbet. Varje gång man söker ett jobb får man lite hopp om att det kan finnas en chans, att det är nått som skulle passa en. Men så slås man ner igen på jorden.
-

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu