Bitterballen...

Nu har en den jobbiga veckan förbi. Slutade riktigt trevligt i alla fall. Hade tenta på fredagen, vilket kanske inte gick så jätte bra... får se. Var bara två frågor, stora frågor där man ska berätta allt man lärt sig på kursen ungefär, svårt att veta om man fått med de det dom ville ha då. Pluggade jävligt hårt i alla fall, kände av många stressymtom då!! Inte bra! Tog helgen till att inte tänka på skolan överhuvudtaget sen...

På fredag kvällen blev det en snabbvisit i Norrköping för att träffa gamla klasskamrater. Blev att spela Idolspelet, skulle ha varit utan karaoke delen men av någon konstig anledning så skippa vi inte sångdelen inte!! :) Tur att vi var i samma lag Angel, hehe! :p Kunde inte stanna kvar så länge eftersom jag skulle upp och jobba klockan kvart i sju på morgon efter, så det blev ett tidigt tåg hem. Hoppas ni hade en fortsatt trevlig kväll sen.

Lördagen blev jobb fram till 12. Sen hem en snabbis för att sen åka till Pappa på middag. Firade fyra födelsedagar minsann. 

Speciellt Grattis till Far som fyllde år i Onsdags!!! GRATTIS GRATTIS!


På kvällen blev det lite vin hemma hos min kära vän Helena. Där efter blev det bio, District 9. En helt okej film. Var inte många tjejer i den biosalongen, var vi tre tjejer och sen några enstaka tjejer som blivit medlurade av sina pojkvänner typ, hahah! :) Men den var faktiskt bra! På hemvägen från bion stötte vi på bekanta, så vi följde med in till stan igen för en öl på De Klomp. Det serverades även något holländskt tilltugg, som alla intalade oss var friterad ost... Vi blev mycket misstänksamma när vi tuggade den och ser en grön smet som liknar potatismos med smaka av kött... Hmm! Namnet gjorde rätten inte bättre: Bitterballen! Vid närmare efterforskning kom vi fram till att det inte är någon ost, utan friterade holländska köttbullar!!! Ja men en upplevelse var det allt! Trevligt var det också.

Bitterballen, som serveras med senap!

Söndagen blev att ta det lugnt, laga lite mat med Helena och hennes pojkvän som mådde mindre bra efter lördagen. Skyll på Bitterballen!! Haha! ;) Blev även storshopping på internet, postorder från HM. Bland annat beställde jag en ny jacka/kappa! Tror jag blir skitsnyggt! Beställde även träningskläder som jag absolut behöver.

En av mina beställningar från Hm! Ska bli vintersnygg nu!

Nej men nu ska jag göra mig i ordning för att gå till skolan och påbörja en ny kurs... BIOGAS!

 


Hyper hyper

Är så stressad och upp speedad just nu.. Är i slutet av två kurser nu... Tenta på fredag i en av dem och vet inte riktigt hur jag ska plugga till den. Bara att läsa massa artiklar om ämnet, finns inte så mycket annat eftersom det är det som har varit våran kurslitteraur för den här kursen. Den andra kursen, distans kurs i miljölagstifning har jag inte tenta i förrän i mitten av oktober men det är snart och en massa att plugga in. Sen börjar en nykurs, Biogas...det är absolut inte den lättaste kursen, hur mycket som helst i den kursen!! :O

Sen är det det där med examensjobb... Har pratat med en lärare på universitetet om olika alternativ och kanske blir det något av de. Får återkomma med mer info om det när jag själv vet mer. =)

Mycket nu...! Stanna upp och andas!

Andra delen av sommaren - i bilder

Så nu har tydligen hösten börjat att infinna sig mer och mer. Är väll bara att summera den sista delen av sommaren och göra det till ett faktum att hösten nu är här..!

Karossen skulle på plats i pappas bilbygge. Familjedagen i somras fick börja med att alla samlades utanför garaget för att kunna lyfta på den. Krävde lite tålamod för att få den helt rätt...

Ett stort ögonblick i garaget. Brors motor fick inta sin plats i Camaron. Tyvärr inte race-klar till årets säsong, utan blir att blicka fram till nästa...

Rosso i sin fotölj...

Elvis utslagen efter springtur i mina skor...

Utomhusbio i trädgårdsföreningen...

Skänningemarken... tjejkorv ca 23 cm utan böj kunde man köpa där...

 

... några bilder att tänka tillbaka på!


för mycket att göra...

Har allderles för mycket att göra. Har precis kommit hem från farmor, hon behövde lite hjälp eftersom hon skulle få gäster i morgon. Fick betalt och det tog inte så långt tid, var bara roligt att umgås med henne. Men måste egentligen lägga all energi på att plugga... har en massa att läsa och sedan hitta fakta till grupparbete. Läser nu två kurser, en på hel fart och den andra på distans och halvfart.... allderles för mycke arbete och för lite tid!!!

I går jobbade jag även vilket ger bra betalt men skulle behövt tiden för att plugga men men.... På kvällen blev det bio med några vänner. Träffade dem på stan efter jobbet. Vi såg Inglorious Bastards. Se den!! Var riktigt bra, lite annorlunda och lite sjuk humor men riktigt riktigt bra. Brad Pitt spelar riktigt bra i den filmen. Ett alternativt slut på andra världskriget skulle man kunna beskriva handlingen kort.

Bild från filmen, Brad hade en här minen genom hela filmen... jag garva så jävla mycket.

Se den...


Ja med tanke att jag har en del att plugga blir det inte mer bloggande nu..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu