mandarin tider

Det finns väll inget underbarare när man kommer in på hösten och man kan hitta mandariner och clementiner i affären. Att sedan känna den goda doft som sprider sig när man skalar dem, mmm!
Vill inte att alla andra frukter ska känna sig avensjuka, ni vet att jag älskar er också men vissa lukter förknippar man med vissa tider på året som gör en lycklig. Och mandarinens tid är nu, ett tecken på att vi börjar närma oss jul...

Ringde till ekholmen i dag och de skulle höra av sig nästa vecka vilka tider innan jag jul jag ska jobba. Extra pengar att dryga ut med är inte fel. Ska försöka och jobba lite till innan julruschen så man får in rutinerna igen, och pengar!!!!

Nu kommer snart de svåra valet att försöka hitta julklappar till alla. Har ingen aning om vad jag ska köpa. Och så kommer en viss persons födelsedag snart också (tror du vet vem du är). Frågan är vad hon vill ha i present.... får se får se...! ;) En så snäll och underbar person ska förstårs få något speciellt.

Nu ska jag gå och njuta över att det är helg, att jag inte behöver plugga så alvarligt mycket och att den nya kursen inte kanske blir så farlig!!!!

Ps. En glad hälsning, lite oväntat så där gör att hela ens dag blir lite ljusare, tack så himla mycket! Bamsekram tillbaka du är också BÄST! (gör att presenten du får kanske blir ännu mer speciell)

Grå grå gråsugga

Jätte trevligt i går, massor med mat! Min mage är i uppror efter all god mat och efterrätt. Dyrt? Ja det kan man nog säga.... Synd att det var så lite folk ute på krogen, men men skulle ju upp vid sju på morgon så. Fick ju tag på en billigare bok också, var ju inte vad man förväntade sig av den kvällen och inte av den personen men skitbra! Spara jag en hel del på!

Nu tycker jag att den här kursen går an, fick ju ett ämne att arbeta med som är intressant, gör det lite enklare att uthärda detta. Kommer ändå att behöva prata av mig under de här veckorna fram till jul, så många samtal och meddelande kommer det bli. ;)

image1Gråsugga! Ingår nu mer i vår grupp. Hihhi


ÅÅÅÅ det är snart helg då ska jag slappa,inte göra något!!!!! Och nästa helg ska jag på teater med min älskling ska bli jätte trevligt!!!


Ekologi fortsättning...

Fy vad lång och trist dag fast jag bara har gått mellan 8 och 13 i skolan. Att börja en ny kurs direkt efter att den andra sluta är ingen större hitt. Och att det är mycket jobb med den här kursen också är ju inget plus.
Vi är indelade i grupper om fyra där vi ska göra ett projekt inom ekologi. Som tur var var inte de andra så jätte haj på att hålla på med något i vatten, vill ju inte ut i snö och slask i november december och tillråga på allt sitta ute på en is mitt i en sjö.....!!!!!!!!! UUUHHHHH!! Så på land ska vi i alla fall vara.

Ska man försöka att jobba lite innan jul också så man får ihop lite extra pengar, hoppas min grupp förstår det så att de inte tycker att man ska sitta på labb varenda dag i skolan. Hur svårt är det inte att jobba lite längre på projektet en annan dag herre gud vi har ju 8 veckor!

8 veckor med massa personer som jag ingetligen inte gillar att umgås med är konstigt, skrämande och depprimerande! Inte en ända person som man kan prata med lite.....

Nu är det bara att kämpa på fram till jul! kom igen Linda jag vet att du kan!!!!!!


Kursen från helvetet

Jag har nu klarat av en av de största utmaningarna inom skolvärden.  En stor applåd för mig!!!!
Har uthärdat 8 muntliga redovisningar, 8 inlämningsuppgifter på loppet av 8 veckor. Helt otroligt! Känns nu tom när man börjar en ny kurs, förmodligen inte änns i närheten av den avslutade kursen. Vill inte lämna mina vänner f(som jag lärt känna allt bättre under dessa veckor med intensivt pluggande) för en bunt ekologer, men det måste göras. Men självklart ska vi festa hårt för att vi klarat av dessa veckor, TEXAS LONGHORN here we come!
(Med det sagt varför valde vi inte en svensk resturange nu när vi har läst, pratat och levt för det amerikanska så länge, kanske bara därför.)

Nu ett steg närmare mitt nya liv med massa nya erfarenheter!

Jag vill bara säga till alla er som läste dena helvetes kurs, ni är het otroliga hela bunten! Ni ska alla vara stolta över era insatser och jag tror att alla känner att man utvecklats till det bättre. Go girls and boy! Nu gäller det bara att PARTA hela natten lång!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu