Veidec Festival Mantorp Park 2009

Har spenderat näst intill hela förra veckan på Mantorp Park. Blev inte att köra detta år utan fick hjälpa till att jobba lite för klubben istället. Fick hjälpa till på torsdag och fredagen med att få ner bilarna till up-liningen vid rätt tidpunkt. Vädret var väldigt varierande, ena sekunden var det molnigt och blåst så man frös ihjäl och andra sekunden var det stekande sol. Men var otroligt roligt att få titta på lite dragracing, gjorde att man blir mer inspererad att köra, vill inget hellre än att köra själv. :)

Fick dit min kära vän och granne för att titta också. Hon tog med sig både pojkvän, hennes syster och systers pojkvän för att de skulle få uppleva dragracing för första gången. :) Tror att de hade en trevlig dag. Alltid lika kul att se folks reaktioner när man för första gången får se, känna och höra en Top Fuel!!! Dragracing måste verkligen upplevas med alla sinnen för att man ska njuta till det yttersta. =) Har fått en hängiven supporter som gärna kommer och tittar när jag kör nästa år i alla fall. :)

Lite bilder från tävlingen:
Top Fuel...
... 500 km/h, 7000 hk och 0-100 på 0,5 sek.

"The Swedish army"

Ready to race

Ett rökmoln från top fuel burn out

Ung och kåt, the new generation!
Pro stock

Funny car karosser

Min outfit för helgen! 

Bucklorna uppställda

Tyvärr så regnade de flesta finalerna bort. Måste ändå säga stort grattis till Linda som tog sig ända till finalen, synd att du inte fick köra finalen du hade säkerligen vunnit. :)

Riktigt riktigt trött var jag på söndags kvällen. Mycket buller och ljud hela helgen. Fick ändå ägna söndagskvällen till lite arbete, ett antal kilo älgfärs som skulle paketeras och frysas in. :) Sov så gott där efter :)

Eskilstuna och Motala

Var i väg till Eskilstuna i helgen, efter lite strul kom vi iväg. Hade GPS men den led in oss på roliga vägar, bland annat en cykelväg. Haha, ja gud vad vi skratta! Vi började tänka för egen hjärna och då gick det bättre, dok ville vi inte tro riktigt på det och vände för att åka en annan väg. Vilket så här i efterhand visade sig att vi var på rätt väg och inte skulle ha vänt. :P Haha, ja en riktig omväg blev det, men efter att vi fått lite vägbeskrivning från olika håll hittade vi fram. :)
Trevligt att träffa vänner som man inte träffat på länge...

Eftersom vi var tvungna att ge oss iväg rätt tidigt på söndags morgonen tog vi beslutet att sova i bilen för att få några timmars sömn. Riktigt mysig var det att sova där, var dok precis att två personer fick plats. :) Blev en uppfriskande morgonpromenad för att vakna till, lite te på det sen var vi på väg hem igen. Dryga 12 timmar spenderade vi i Eskilstuna, men det var värt resan. :)

I går var jag medbjuden på räkfrossa i Motala. Var trevligt att sitta precis vid vätterns starnd och äta gott och dricka en kall öl. Vi hade tur med vädret också, regnade på vägen dit men var strålande solsken när vi kom fram. :) Mycket räkor, efterrätt och ost och kex blev det. =P

utsikten över vättern...
Bror som sitter i solen och smälter maten.

Mycket stress har det varit de sista veckorna, men fick lite zonterapi i dag för att kunna stressa ner lite.

Tuff vecka

Är en tuff vecka, jobbat kvällar till 22 både måndag och i dag (onsdag). Och i morgon börjar jag klockan 7, vilket jag egentligen inte får göra eftersom man ska ha 11 timmars vila, får bara 8 timmar i natt. Eller ja sova kanske det blir bara 6 timmar om jag kommer i säng snart. =S Fredag blir en 10 timmars arbetsdag... suck! Någon stans där ska jag försöka packa inför lördagen.

Lördag då ska jag jobba till 13. Sen ska jag vänta on Helena att hon blir klar med mössen (hennes examensarbete), där efter blir det roadtrip upp till Eskilstuna!!! Där det ska bli fest. Ska bli jätte kul att träffa dig igen Hanna, och även många andra som man inte sätt på ett tag! Ska bli jätte kul! =)

I dag var det konstigt väder, var ute på förmiddagen på en promenad i solen. Några timmar senare blåser det storm och haglar. Knäppt! Hagla och regna så mycket att en massa bilalarm gick i gång, inclusive mitt!! Fick springa ut och stänga av det, på den korta biten han jag bli genomblöt. =( 

Men nu får jag bita ihop de dagar som är kvar av veckan, och se fram emot lördagen! :P

Första delen av sommaren i bilder

Kommer med lite allmäna bilder fån den första delen av sommaren.

Runt midsommar trodde man inte att vi skulle få en sån fin sommar som vi har nu. Nej en dag var till och med marken helt vit, av en hagel storm som plötligt dök upp. Satt 15 innan i bikini och solade. Där efter såg det ut så här:
Kontrasten med den vita marken och blommande rododendron tycker jag om.

I helgen blev det överraskningsfest för bror på hans 20 års dag. Han hade inte en aning om det. Alla hans vänner hade lyckats att hålla tyst om det. Vår fina skylt som jag skapat av två lakan och lite faluröd färg var riktigt lyckad den med.


En tur till Vadstena blev det också förra veckan. En massa gamla bilar har som vana att samlas där på onsdagarna, riktigt nice att gå och titta på. Äta gott och gå längst vattnet är inte fel det heller.



Vadstena slott i bakgrunden 
























Inne från rodden














Smått och gott....
 
Vår fin fina tårta vi gjorde för att fira dagen midsommar :) och Elvis snozzar i min sängen

Plockade blommor för att sätta i minneslunden på farfars födelsedag. Miss you!

Det bästa är att sommaren inte är slut än, det finns mycket mer att avnjuta.....



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu