Grattis Bror!

Lilla söta bror hade födelsedag i veckan, stort grattis till honom. Han fick massa flytta hemifrån saker... så nu vet du Peter...2013!!! ;)

I morgon bär det av till Borlänge och Peace and love... Får bli en uppdatering efter helgen med lite bilder från festivalen. Kommer bli kul. :)


Glad midsommar

Nu var det helt plötsligt midsommar. Vad försvann tiden undrar jag. Midsommarafton blev att jobba till fyra eller kunde gå hem lite tidigare eftersom tydligen så var folk lite vettiga och gjorde annat än att handla mat efter tre. Förvånadsvärt många ändå som drar och storhandlar allt inför helgen på midsommaraftons förmiddag. :/ Hmm ja ja vi hade ju öppet som sagt.

Kvällen blev det en sväng ut till Värna för lite midsommarfirande som var i full gång när vi kom fram. När vi gjorde våran entre så flög en trädgårdslampa ner i marken... inte vårat fel utan en som skulle använda den och svänga sig i precis när vi kom in på gårdsplan. :D Såg mycket roligt ut! De skulle ha körts 10 kamp vilket de hade börjat med när vi kom.. (vilken osis!! :P) Men 10-kampen blev till en 4-kamp eftersom folk var lite för full vid det laget och det tog lite för lång tid. Därefter blev det grillning och jordgubbstårta!
Av nån anledning fick jag inga bilder från firandet... kanske berodde på att man var så himla trött. Jobbat hela dagen och sen bara sovit fem timmar natten innan... ja men jag höll ut till 1 snåret i alla fall. Sen blev det att försöka sova på sitt liggunderlag och dela rummet med fem andra. Vart inte så mycket sovande den natten heller.  Men tydligen hade de värre i ett annat rum där de hade mosat in sig sju pers och en som snarcka högljudt. Hhaha! Han vakna inte ens när de la en stol över honom. :P
I dag var jag och köpte en ny tv. Blev en phillips 42" tv! Kände att det var dags att skämma bort sig själv lite för en gång skull och en tv har jag tänkt på länge. Tack för hjälpen med att hitta en tv och bärhjälpen hem med den :).
Fick reda på att jag inte fick jobbet heller som jag var på intervju för. Hade de väl på känn när de aldrig hörde av sig, men men ... nya tag igen då!

sommar och regn

Nehe inga svar från nått håll, hur fan ska man tolka det då... :/
Det jag vet just nu är att jag inte vill vara kvar där jag arbetar nu... vill göra nått helt annat och passar inte in där. Vill bort bort bort. Kommer vara plågsamt nog att jobba där en sommar till, men finns vissa ljusglimtar när man ändå blir uppskatad för det man gör. Har väl jobbat allderles för mycket sista tiden också, bara typ 10 och 12 timmars pass. Har varit mycket jobb till 22. Så som hela sommaren ser ut typ :/
Vill ha nått nytt nu men ser ingen utväg ur det gamla jävla skiten för tillfället.
'
Var på dragracing i går i alla fall. Var jävligt kul att komma ut igen. Var inte jag som körde i och för sig men min bror. Äntligen fick han ut sin camaro på banan. :) Det gick väldigt bra och tror att alla var nöjda med tiden 11.10 och 205 km/h på 402 meter, då på en helt opreppad bana, bara ren betong. Finns med andra ord en hel del på tiden som kan hämtas hem, speciellt i början där det bara spann. Nu vill jag ha en egen bil och kör själv...
I dag är det väl en typisk sommar dag i sverige... regn och regn! Har regnat hela natten och ska hålla på hela dagen. Ja men det är ju så det är i sköna sverige.
'
I fredag blev det en överraskningsfest. Pappas sambos ena barn har varit bortresta i Australien i ett år med sin sambo, där de även förlova sig. Så blev en överraskning för dem när massa medlemar från deras familjer ramlade in på middag. Jag kom lite senare eftersom jag jobba till sex men var trevligt, och de hade blivit riktigt överraskade.

Väntan

Ja ett lyckat besök i Ullared. Blev lite kläder, allmäna hygien artiklar, handdukar, bäddsett och ett snyggt fat. :) Blev även ett stopp i Fabriksbutiken i skeppshult. Titta på många fina och dyra gjutjärnsstekpannor. Även en genomresa genom Jönköpings centrum. :) Tanken var att vi skulle ha ätit i jönköping men eftersom det var så mycket student eller bal firande där så skippa vi det och så blev det att stanna längs med E4an istället.

Låång helg är det också. Jobba i fredags och verkar som att folk handlar en jävla massa, trots långledigt och varmt väder. Varmt varmt väder är det i dag... så himla skönt! Gräset har slagit ut också... hur vet jag det... jo bara att titta i mina ögon. Sprängröda! :( Kliar och gör ont, näsan rinner. Ja nu är det sommar! :/ Försökt ligga i solen en stund i dag och läsa en bok. Men inte det lättaste.
Nu väntar jag på besked... besked om man har fått jobbet eller inte. Nån gång i veckan hoppas jag på ett svar....

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu