Glad första advent!


Advent är när nu

Har tagit mig hem från stockholm och Åland nu. Haft det underbart så klart. :) Ålänningar är allt bra trevligt folk det. Så det blev några fina dagar på Åland. Jag har även lyckats att prova på en lyxigare julmust som jag införskaffa på systemet, är ingen alkohol i så är nog första gången som jag har köpt nått på systemet utan att behöva visa legitimation. :P En julmust som är lagrad på ekfat.. serveras i en fin glasflaska med champangekork. Väldigt högtidligt! En flaska gick åt när jag vi åt en ganska stark wok :P
-
I dag har det blivit lite sko letande till farmor, hon skulle ha ett par tofflor. Hon är ganska kräsen så får ju hoppas att de vi hitta duger nu. Inte för hala, inte för bra fäste och allt vad det nu var. Efter det blev det lite flytthjälp hos pappa. Lite adventspyntande blev det också.
Efter det blev det lite vilande.
-
Den om inte kunde finna ro var Rosso som inte var van vid stängda dörrar. Han höll vakt vid dem, det kunde ju komma ut nån eller nått där ifrån kanske ... :P

Stockholm-Åland

Har varit i stockholm nu sen i måndags kväll. Känns väldigt skönt att vara här. Känns väldigt rätt! :)
Var på arbetesintevju i början av veckan på ett hunddagis. Tyvärr så är det bara som extra om jag får det, de behöver folk som kan rycka in på kort varsel. Ja igentligen är det väl ett sånt jobb har nu, men det här ligger på rätt ställe och är trevligare kunder :) Vi får se vad som händer där.
I kväll blir det att fara till Åland. Ska bli släktträff där på lördag, med andra ord en massa nytt folk som kommer undra vem jag är. Och jag kommer undra vem dom är! :D Men blir nog trevligt! Lite vildmarksbad har jag blivit lovad också.

TV-Stjärna

Jaha då har man fått vara med under inspelningen av "Halv åtta hos mig". De filmade i butiken i går och i dag. Vi hade fått veta innan att de skulle filma och att de beställt kött i charken och fisk i fiskdisken. När den första personen gick runt i butiken i går med kameran hack i häl så försvann all personal helt plötsligt, ingen ville vara med på tv. Så helt plötsligt stod jag där själv. Sen tar han en lapp till delikatessdisken...oooh ... jaha jag måste då hjälpa honom. :P Fick stå där under press och skära upp ost. Ja men formodligen kommer det inte med på tv tänkte jag.
I dag kom då nästa person in som skulle vara med i programmet. I dag var det lite mer folk i butiken så vi hade lite kö. När vi märker till vår fasa att hon tar en lapp och står och väntar på sin tur blev det helt plötsligt tjuvspel om att inte få henne som kund. Vem drog nitlotten, jo jag! :D Fick man vara tv stjärna igen då! Denna gång så skulle det "fusk handlas" som en i tv teamet kalla de. De ville ha bilder på när hon handla i delikatessen men hon skulle inte handla osten sen utan lämna tillbaka den och sen använda nån annan ost. :P Ja så nu kommer jag väl förmodligen att vara med, när jag inte lyckades hålla mig undan nån av gångerna. Så får väl se hur det blir, men kommer inte sändas förrän i början av nästa år sa de så. :) 
PS Helge Skog var inte med! ;) Var var han???

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu