Kurviga vägar

I går fick Erik äntligen sitt mc kort. :) Tror aldrig hans stora leende kommer försvinna från hans ansikte. Direkt när han hade fått sitt körkort så åkte han och låna hans brors motorcykel. Hela han lyste när han svängde in med motorcykeln. Stort stort grattis till dig! 

I dag och i går har vi varit ute och åkt motorcykel, väldigt kul. Dock lite kallt i dag så fick värma sig med en varm dusch. Snart i väg och grilla, blir även champange för att fira. :) Erik vill skjuta korken och jag dricker upp innehållet. ;)

På söndag blir det egypten och förhoppningsvis fyrhjuling i öknen.... 

Myggornas hemort

Nu har jag hamnat i sveriges mest myggtäta ort! :D Men trevligt är det här, dock trots alla myggbett. Myggorna dras till mig, är en stor godisbit för alla dessa myggor. Det hjälper inte att slå, jag gav upp efter en minut. Hoppas på att jag blir immun istället, som alla som bor här verkar vara.

Har i alla fall genomlidit en massa år i skolan så nu borde jag klara av lite myggor. Opponeringen i fredags gick bra, så nu väntar jag på ett betyg så jag kan skicka in det slutgiltiga arbetet på electronic press. Men examinatorn ska diskutera med kursansvarig och med min handledare först innan jag får betyg, och det är ju inte det lättaste att få kontakt med min handledare så det kan nog ta ett tag innan jag får reda på något.

Nu sitter jag och väntar på att Erik ska komma hem från sin mc- körlektion. Skulle nog på bio sen i kväll, blir kul det. :)

På söndag åker vi till varmare klimat... afrika!

Stress.. men snart semester!

Nu snart snart så får jag lägga skolperioden bakom mig. På fredag opponering sen är jag klar. Har övat hela veckan så nu vill jag bara bli av med det, få det överstökat. Jävligt nervös men vill bara ha det gjort.

Sen drar jag till:

är där några dagar. Njuter av det landet ett tag. Sen blir det förmodligen att åka tillbaka till Sverige men till denna produkts hemstad:

Träffa lite nytt folk där förmodligen. Det kan nog också bli ganska pirrigt. Ja där efter bli det att åka hem, hämta den andra väskan som står och väntar hemma färdigpackad med pass och biljetter till detta land:

Här kommer vi spendera en välförtjänt semester en vecka. All inclusive, drinkar, mat, snacks, glass ja allt ingår. Där ska vi fira våra fem år på universitet. :D Runt 35 grader ska det vara där då.

Ja det finns en hel del jag längtar efter nu. På fredag då börjar äventyret!

Snart examen

Vill bara ha det överstökat just nu. Vill att den 11 juni ska var här så jag kan göra min opponering. Börjar snart bli klar med skiten äntligen. Men sen är 5 års studier till ända... ÄNTLIGEN!

Hittade en studentprisent som jag skulle tänka mig. Är kanske lite dyr men skulle ju absolut säga JA Tack! om jag skulle få den. ---> http://www.aftonbladet.se/bil/article6458443.ab ;)

Examen får jag fira innan den 11 för direkt efter min opponering åker jag till Oslo. Längtar längtar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu