En länk i mitt hjärta lagat

Fick det gjort som jag tänkt göra länge... fixade en ny kedja till mitt hjärta. :) Ja låter kanske mer dramatiskt än vad det var. Köpte nämligen en ny silverkedja (halsband) till mitt smycke. Kedjan gick ju mystiskt av men kan ju ha att göra med att jag använder den natt och dag. Det är en del av mitt hjärta! :) Men nu har den fått ny styrka i form av en ny lite grövre kedja. Nu känns det helt igen... till en del i alla fall.


<3

Ja om ingen vill ge kärlek till en så får man helt enkelt fixa det själv.En kärleksfull middag till mig själv:

 

En kall men uppfriskande promenad i kylan också i solskenet gav den här underbara bilden.


Puss å kram till mig själv! =)

Lite melodier i huvudet

Efter ha tittat på melodifestivalen börjar man undra om vi är svenskar är enformiga. Tyckte att alla låter påminde om andra låtar. Lyssna på de här två:

Tove styrke - Million Pieces jämför med Le Kid- Oh my god!

Oh oh oh oh oh.... Ja tydligen så är det inne att inte använda ord längre :). Eller som alltid kan man ju använda samma fras om och om igen, det går också hem.... om man hittar den rätta frasen som fastnar. ;) Oh my god!

Eller så satsar man på samma rytm och beat som man alltid har kört på.. som Swingfly. Deras låt Me and my drum (som inte får spelas eftersom den gick till final) är ju väldigt lik deras andra låt Touch and go eller Singing that Melody:


Touch and go                                    Singing that Melody


Ja så man börjar ju fundera på om den svenska musik industrin behöver lite ny inspiration ... :P

Deppiga dagar

Har bara en jävla lust att gräva ner mig just nu. Har bara en stark känsla att jag inte vill vara här längre. Jag vill ha ett jobb som jag uppskattar och blir uppskattad på. Ett jobb som är roligt att gå till och att man inte känner sig nere varje gång som man ska till jobbet. Snälla snälla vill ha ett jobb nu!!

Fan varför ska det vara så tungt för. :( Till råga på det så är det alla hjärtans dag om en vecka... alla jävla hjärtan över allt gör mig bara deprimerad. Hatar att vara ensam. Får skaffa en hund så att man har nån i alla fall.





Såg This is it i lördags, var faktiskt riktigt bra. Man kunde ju inte sluta tänka vilken otrolig show det skulle ha blivit om Michael Jackson hade fått vara vid livet. På tal om nått helt annat.... ;)



2011 det här året kommer blir bra...

Känner att 2011 kan bli året där saker kommer lösa sig till det bättre. Förra veckan sökte jag sex olika jobb. I Falun, Västerås, Uppsala och Gävle. Känns bra, det känns som att nu jävlar ska jag få ett jobb där någon stans. Förra veckan jobbade jag en hel del på Ica också. Tio timmars pass eller tolv timmars pass. Men det är ju skönt att man har nått att göra medans man söker jobb. Jobbat en del kvällar, vi har öppet till 22. Och vid de sena timmarna på kvällen är det en hel del konstigt folk som kommer in och handlar. En del konstiga klädstilar, håruppsättningar och en del lustiga kommentarer. Som en som var tvungen att komma fram och berätta att han helt plötsligt hade fått hicka när han gick det!! Japp intresseklubben antecknar.

Lite bilder från någon vecka sen, när jag var hundvakt. Trevligt och mysigt väckande! Mysss!!!!

Helt nyvaken, blev väckt av en Elvis som gärna ville gosa.


Grattis till söta mamma som fyller år i dag!! <3 Smörgåstårta firas det med i eftermiddag.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu