NEW MOON


Skit bra! Skit bra skit bra skit BRA! Det är min recension av filmen. ;) Nej men den var faktiskt bra, var bättre än första filmen. En orsak kanske var att det var mer snygga vältränade kroppar i den här filmen. :P Helgen fortsatte bra med mycket god mat. Fan allderles för mycket god mat. Smörgåstårta och hallon/marängtårta på lördagen! Tårta på tårta blev det men mumsigt! Julstämning blev det också när mina vänner började julpynta. Allt pga att de inte är hemma nästa helg och första advent. Mysigt mysigt! Blev sugen själv att pynta... men får vänta till söndag. :)


Har nu officiellt avslutat biogas kursen! Har lämnat in labb rapporten som var sista delmomentet. Skönt då är det bara två kurser som man behöver koncentrera sig på. Ligger lite efter i båda pga att man var tvungen att koncentrera sig på biogas kursen en tag nu... Men nu ska det bli ordning på torpet! :)

Har tagit lite mer tag i examensjobbet också. Tagit reda på hur länge jag måste vara där uppe... Blir en och en halv måndag där uppe i Norrland! Umeå fram till Mars med andra ord. :) Kan helt klart bli spännande. Måste hitta någon stans att bo bara, lättast skulle vara att va inneboende.

Var på ett nytt tränings pass i dag, eller nytt och nytt... nytt för mig! :) Bodyattack! Blir helt klart fler gånger. En hel massa konditionsträning. Träna hela veckan som vanligt. Börjat med en bra tradition att simma i slutet av veckan också, kul kul! :) :)


Vad händer i veckan? Jobba fredag och lördag. Lördag kväll direkt efter jobbet blir det att slänga sig i bilen till Mantorp och Mantorp park! Där blir det klubbens årliga middag (julbord). Hoppas det finns något kvar tills jag kommer bara! :P


Ett meddelande till alla killar. Ni har det alldeles för lätt! Ni skulle bara veta ....

Party all night long!

Hade skit kul i helgen! En vän och jag började helgen med att åka och simma några längder (50 st) i Ljungsbro. Där efter blev det att åka och kolla på en söt kattunge :). Hem där efter jätte hungriga, lite kinamat blev det allt. Vin till kinamaten, var kanske inte det bästa eftersom vi inte druckit något vatten efter simningen. :P Så kvällen avslutades med två skräckfilmer och vitt och rött vin. Var ju fredag den 13:de, måste ju absolut firas. :)

































De två filmer som det blev den här gången. Friday the 13 th är ju klassiska filmer som aldrig är fel. Även den här nyaste filmen gjorde en inte besviken. Kan rekommendera! :D
Drag me to hell, hade jag stora förhoppningar på eftersom jag visste att den vunnit många priser i USAs scream awards. Men var kanske inte fullt så läskig som jag hoppats på. Men var absolut inte dålig.

Lördagen startade med lite rehabilitering efter fredags kvällen. :D Sen blev det fika hos min kusin för att fira henne eftersom hade fyllt år. Där efter var det bara att ge sig av hem för att göra sig iordning för fest. Pizza och sen förfest hos mig! Riktigt jävla bra fest tyckte jag att det var. Cosmopolitan blev ni ju riktigt bra också efter ett tag tjejer ;). Youtube och lära sig nya dansmoves höjdpunkten absolut! :P

Stampa med Leroy en av höjpunkterna för kvällen. Vi hade även en plan att hålla allt för närgångna killar borta genom att göra ett "tjernobylbarn", haha fick man ju göra några gånger. Lyckades inte alla gånger dock. :S Fanns de som skratta när de såg oss också. Har några bilder och en film på dansen men tror att jag har lovat inte lägga ut dem här ... :D Or?! Kanske går att övertal mig till det ;)

Var mycket trevligt kväll på krogen. Att få träffa en vän som jag inte sätt på mycket mycket länge var också en höjdpunkt. Trevligt trevligt! :D

Söndagen blev lite slappande i soffan och på kvällen var det invigningen av Vinterljus, föredetta novemberljus! Gick runt i stan och tittade på all belysning som de satt upp. Lite mysiga bilder från rundan...

 

Spöken i parken?


Träden som var upplysta...

"Fågelboet"

 

Sista delen av promenade... en himmel av ljus...

Vandringen avslutades med en fika på stan! :P

 

Tre dagar kvar.... *varg ylande*


Mission completed

Klara vi vårat uppdrag! Klart vi gjorde det! Nu har vi biljetter till New Moon premiären den 20 november! :P Var spänning hela dagen, SF:s hemsida funka inte som den skulle eftersom så många var inne på sidan... inte konstigt när det är premiärsläpp. Min uppgift att hålla koll på eftermiddagen och självklart var det då de släpptes. Fick smått panik när jag inte visste vilket tid jag skulle boka för... ringde en vän ... signalerna går och ingen svarar! Panik! Efter ett tag ett svar, konstatera att vi skulle ta sena bion, 21.30. Boka och fick skit bra platser precis där vi ville sitta. :P Vi var sedan och hämta ut biljetterna på kvällen för att säkra på att få dem, man vet ju inte kan ju vara dubbelbokningar och liknande. :P Så NU HAR VI DEM! Mission completed!

The wolfpack is losse...!
Har avslutat Miljölagstiftningens kursen nu... klart man blev godkänd! :P En kurs avslutad... bara tre kurser kvar nu. Fick äntligen kontakt med min handledare i Umeå också, fick några artiklar som jag ska kunna läsa in mig på ämnet. Så blir Umeå i vår alltså. Kan vara kul för en kort tid... vill inte bosätta mig där uppe permanent inte. :/ Tack söta bror som försökt hitta examens jobb här i Linköping, men lite för sent nu när Umeå redan är bestämt också. Men du är gullig du! :) Ska försöka fixa sommarjobb där istället. ;) Du får en fin julklapp i år bror! :D

Fars dag i går. Blev god middag hos pappa. :) Bror fick snällt hjälpa mig att byta däck också... men jag köpte ju en present åt pappa från honom så det kunde han allt göra som tack för det. ;)

Var på ett spinningpass i dag. Passet var fullt, vilket gjorde att syrenivån var väldigt låg där inne. Spinninginstruktören var skit skön, hon hade gjort ett pass med temat kärlek för att hon blev inspererad av "Ensam mamma söker" i söndags. :) Hon skrek ut en massa sköna kommentarer, och citerade massa kärleksfilmer. Skit skön! :P Lite terapi snack fick hon in också. Hon hade tydligen en vän som för två veckor sedan hade satt mat i halsen och dött, 40 år gammal. Hon tyckte att vi inte skulle ta allt för givet och leva livet här och nu istället. :) Gjorde att man fick hur mycket energi som helst.



Ett underbart klipp från Ukrainas got talant 2009... vinnaren!


we are on a mission...

Vi har ett uppdrag... att få tag på premiärbiljetter till New moon!!! Vi är inte som alla fjortisar som terrar sfs kundservice med frågan, "när släpper ni biljetterna?" Vi har en plan, vi har delat in oss i skift för att hålla uppsikt efter biljetter att boka eller köpa på sf:s hemsida.



Har skiften i natt vid tolv och eftermiddagen i morgon. ;)
Ska plugga hela eftermiddagen i morgon, har en hel del som ska vara klart till nästa vecka. Några av de saker som ska vara klara nästa vecka:

* Ska läsa en hel jävla statistikbok till nästa vecka. Ja det är ju uppmuntrande att vet. :S
* Göra klart de första uppgifterna i Environmental monitoring... statistik statistik statistik... 
* Göra klart graferna för redovisningen av labbförsöket... pH, VFA, TF och VF och metan halten!
* Skriva klart labb rapporten om vår biogas reaktor
* Skriva klart min uppsats om uppgradering av biogas

Så jag vet vad jag har att göra =(

Inte nog med det så måste man spendera tid på en buss mellan Linköping och Norrköping också. En timmes resa enkel. Detta pga att en av kurserna är i Norrköping. (Environmental monitoring kursen) I går var det resa till Norrköping för föreläsning och datalab där på förmiddagen. Vid lunch var det bara att hoppa på bussen igen nu till universitetet i Linköping för seminarium... Lunchen blev macka på bussen! :S Gick från universitetet hem, härlig höstdag... lite för mycket blåst bara... öronen var inte som de skulle när man kom hem. Fick några härliga bilder på hemvägen:


Löv löv löv!!

Hur tar sig en student till skolan....

... cyklar helt klart!

Vi syns i biosalongen den 19 november! ;) Vi har ett uppdrag som ska lyckas! :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu