Trevlig helg!

Har haft en trevlig helg. Fick träffa sötnos efter två långa veckor. Inte mycket mer man kan begär av en helg egentligen men blev lite annat trevligt sälskap också. Träffade H & J över en trevlig middag på Texas longhorn :). Blev en smaskig BBQ ribs för min del, men ja vet inte riktigt om priserna speglade matens klass över lag, vilket vi alla kunde hålla med om. Fast en massa vitlökssmör och tomma brödburkar så var det en bra middag. :P
.
Blev sen lite öl på De Klomp. Jag tog en körsbärsöl vilket man inte skulle kunna tro är en öl för den slinker ner väldigt enkelt. Blev även lite efterrätt där.
Nu blir det bara fyra dagar sen blir det Stockholm och Åland. :)

Sthlm - mitt hjärta finns

Ja när man inte har några tider på jobbet då är jag ju hellre i sthlm. Eller jag är hellre i sthlm oavsätt! I går har jag suttit och skickat runt i en massa olika företag och organisationer inom återvinning i stockholm och hoppas att jag kan få nått napp där.
-
Har som många vet sagt upp min lägenhet och ska flytta ut till sista februari. Känns väldigt väldigt bra. Nu ska jag ha ett jobb bara sen kan jag äntligen känna att jag är på rätt väg. Har även lyckas rensa ut mycket skit från lägenheten, gud vad skit man samlar på sig helt otroligt men nu är skiten ute i alla fall. Har sålt mitt skrivbord, som jag nog aldrig har riktigt använt mer än att samlat en massa skit i och på. Kan även ha en köpare på min tvmöbel vilket skulle vara väldigt bra, slipper jag hitta nån stans att förvara det annars.
-
-
Här är ett par sötnosar som har saknat mig när jag varit borta över nyår i alla fall. Älskar er mina fina, ni gör mig alltid glad när det känns jobbigt.

Nyår i Budapest

Hemkommen från en underbar resa. 13 personer blev det totalt som följde med. Kunde ju inte hålla ihop den gruppen så jag och grabbarna höll ihop större delen av resan.  Mycket turistande blev det så nu har vi fått en massa kultur. Ska försöka få med lite godbitar med lite bilder.
Vi promenerade mycket i Budapest men vi tog också fram med tunnelbanan. Budapest var en av de första städerna med tunnelbana och det har väl kanske inte uppgradertat tågen sen dess om man säger.
Saluhallen var ett stopp. Tre våningar med massa mat. Väldigt imponerande måste jag säga.
Vi tog en guidad tur med en amfibiebuss. Först blev det en sväng inne i stan och titta på massa saker, där efter åkte vi ner till Donau och rakt ner i vattnet. Så väldigt roligt ut när man åkte runt med bussen i vattnet.
Från Donau fick vi en bra överblick av parlamentshuset. En otrolig byggnad med en himla massa rum.
Vilande och beundrande uppe på slottshöjden.
Uppe på slottshöjden kunde man hitta en fantastisk kyrka, Mathiaskyrkan.
Slottet uppe på slottsbacken.
Maten var ingen höjdare, för det första var det svårt att hitta nått ställe att äta på över huvudtaget förutom macdonalds och burger king. Letade länge efter Ungerns kända bakverk och efter mycket om och men så fick jag de.
Här på cafe Gerbaud
Snyggingen hade klätt upp sig och var så stilig till nyårsafton. <3
By night
Mina grabbar
Vi tog en utflyckt ut på virsan och titta på en statypark och var även in i ett tropikarium, nord europas största tydligen.
Ja var bara ett axplock från våran resa. Vi var även på Terror house, sprang nere i labyrinterna under slottet. Åt en massa konstig mat. Har fått en helt ny bild av currykyckling kan jag säga....
Kanske blir lite mer bilder nån annan dag. Har ju 550 bilder från vår vecka så :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu