En vecka kvar

Ska hinna mycket under den närmaste veckan. Ska skriva klart mitt examensarbete, sedan ska jag tillsammans med min grupp få till en power point och redovisa våran studie... ska bli intressant! ;) Sen förhoppningsvis får man någon freedback på uppsatsen så man kan komplettera det innan man drar iväg på semsester. Den efterlängtade cykelsemstern. Såg tyvärr att de skulle komma in regn under nästa helg när vi ska börja vårat äventyr. Det är bara på med regnstället :P ! Blev en till på semester också, my boyfriend, skulle helt plötsligt med. Men som sakt med blir på våra vilkor, inget gnäll från hans sida! Om man inte är snäll får han sova under bar himmel. 

Har även bokat och betalat biljett till PEACE and LOVE festivalen i borlänge i slutet av juni! Många bra artister som jag vill se: Sex pistols, Mimikry, Amanda Jensen, Thåström, Sahara Hotnight, Takida, the Hellecopters, ja listan är lång tydligen!!!!! Blir tältning då också. Lite skillnad från förra sommaren som man spendera två veckor på Korfu och nu blir det tältning i sköna gröna Sverige istället.

image10

Vättern runt

Okej nu är det till större delen bokat. Blir en tur runt vättern på cykel, med start 31 maj!!!! Helena och jag ska nöta sadel runt vättern och campa med tält och sovsäck. Har precis beställt en cykelkarta över området kring vättern. Ska bli så skönt att komma bort och bara njuta av naturen och alla glada människor där ute. Ser verkligen fram imot det. Det blir väll några mil per dag men det ska inte bli några problem, lite sol och bad där i mellan skadar ju inte häller.

Har lite mer saker att inskaffa innan vi kan ge oss av, som en flaskhållare och packväskor. Lite verktyg och reservdelar som cykelslang och reparationssats.

Det blir vi två mot världen!


MIN FÖDELSEDAG

För 22 år sedan den 1 maj kom jag till värden, då var jag blå men nu har jag fått en mer neutral ton. Firade lite förra helgen och nu även i tosdags. Började dagen med cider och snittar på sängen, skulle ha varit champang men de kunde inte hitta den. Mycket viktigt att punktera att Micke vek osten på snittarna ;). Bror var för bakfull för att göra sig besväret att komma upp på morgonen men när han väl kom upp blev jag firad av honom också.

De fina presenterna jag fick var en eltandborste, tält, liggunderlag, sovsäck, stormkök och pengar. Jag är nu helt utrustad för att åka ut och campa i sommar, att ta sig runt vättern på cykel kommer inte bli några problem!!!!! Tänder kommer från och med nu att skina, med den nyast eltandborsten på markanden behöver man inte gömma tänderna. Fick även natt och dag kräm så huden kommer vara som en barnrumpa fram igenom också. No more HM produkter!!!!! 

På lördag kommer några gamla vänner som jag inte har träffat på mycket länge, ska bli jättekul. En helkväll med grillning och en massa god mat. Hoppas på fint väder men det gör inte så mycket om det regnar när det finns tak och inglasad altan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu