God Jul på er alla!


Äntligen!

Min egna julklapp till mig själv! Jävla massa slit bakom denna... Fem år!!! Har inte varit en dans på rosor skulle jag inte säga, inte ens i närheten av det. Tunga och långa år med en massa slit! Nu äntligen har jag fått beviset på detta slit också!!!

Examensbeviset för min master examen... :P

EXAMEN NUMERO 2!


Snön faller ner och julen närmar sig

Ja en vecka nu då utan jobb... vad att hitta på?? Man får ju dagarna att gå ändå. Handla julklappar, träna och umgås med vänner. Men skulle vara skönt att hitta nått jobb nu. Finns ju inget att söka bara, lite svårt att få nått jobb om de inte finns några att söka. Har sökt några i Gävle och hoppas fortfarande på dem. =)

Har gjort lite planer i helgen med en kär vän också så man har lite saker att se fram emot. Första är att jag ska upp till sälen och åka skidor som det ser ut som nu. Ja det kan ju bli kul om jag lär mig att bromsa :P. Sen blir det nån form av semester i vår/sommar antingen på cykel eller vandra i fjällen.

Förra helgen var jag ute och lekte i snön ute hos pappa. Både med hundarna och med sexhjulingen. Kul!! :P

Yrvädret Rosso och jag ute i snön...





En del träd som rasa ner över vägen också av all denna snö som har kommit. Speciellt när temperaturen gick från flera minus till runt nollan. Blötsnö som tynger ner de stackars träden.

Nu är det snart jul... 10 dagar kvar nu...



Vill ingen nått illa, vill inte göra någon ledsen... men ibland så kan jag inte rå för att nått sånt händer. Jätte ledsen för det!

Vinterljus

Lite bilder från vinterljus här i Linköping! Vi tg på oss rejält med kläder och begav oss ut i kylan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu