Inflyttningsfest

Den 7 februari blir det inflyttningsfest. YEAAA!!! Synd att inte alla kan komma men ni får väll ta och titta förbi en annan dag, förfest hos mig och sen ut på stan ;) ! Blir en hel del som kommer om nu alla som sagt de ska komma kommer, blir bara kul. Försöker nu få lite av mina skolarbeten gjort så jag inte behöver sitta med det den helgen det är fest, vill ha det avklarat innan, men med lite disciplin kommer det nog gå vägen. :)

En sak som jag inte behöver som inflyttningspresent är ljusstakar och ljushållare i alla fall. Har fått flera stycken och köpt en del själv :). Men i och för sig det är kul med ljus, och mysigt, det går ju att variera sig ...

Lite bilder från lägenheten som lovat!

Vardagsrumsfönstret, med mina fina gardiner.

Finbesök som intagit min soffa!


Några av mina priser.


Några av alla ljus....

On my own

Har nu efter mycket om och men flyttat in i min nya lägenhet. Mitt första egna boende. :) Har i helgen fått upp det mesta av sakerna men det är fortfarande många kartonger och saker som står i sina lådor på golvet lite var stans. Men det är väll bara att plocka i ordning lite då och då. Hoppas allt blir klart till inflyttningsfesten bara den 7 februari, men det ska nog inte vara några problem. :) Får lägga ut lite bilder på bloggen sen på lägenheten när det börjar bli som jag vill ha det. ;) Ett stort problem är att inte tv:n fungerar, eller antennkabeln fungerar inte.... Något som måste åtgärdas snarast tycker jag ;). Det är när man blir utan tv som man inser hur mycket man ser på den. Det blir ett sällskap när man är ensam om inte annat. Tack till min snälla vän och nyblivna granne som lät mig titta på lite tv hemma hos dem :).

Det intryck som jag fått efter en dag i min lägenhet själv är att det är tyst, inga djur eller andra personer som håller en sällskap. Fick sätta på radion för att få lite sällskap av det istället. Men är ju inte ensam, har ju massa grannar runt omkring som man hör lite ljud ifrån i bland. Gissa ljudet kan man leka om man får tråkigt ;).

Började ny kursen i dag, kommer nog bli en rätt hård kurs, mycket arbeten som ska göras och mycket annat som ska läsas till seminarier. Inte så mycket på schemat men mycket eget ansvar och pluggande.


Saknar en viss person nu... Mm, skulle göra mycket för att få känna värmen från din kropp nu. Men i helgen så....



Ändrade planer


Lägenheten besiktades i går, bland annat behöver taket målas om i vardagsrummet. Stora flak av färg håller på att ramla ner där nu. Hyresvärden skulle kolla upp det och återkomma efter helgen.... Det vill säga blir ingen inflyttning i helgen, ingen idé att börja flytta in saker när de ska hålla på där inne. Får glatt vänta på besked och försöka flytta in saker nästa vecka iställe. Men det possitiva är att jag har en lägenhet nu, har nyckeln... kan gå dit när jag vill..

Packa och flytta

Nice weekend! Har bara tagit det lugnt och njutit av livet. ;) Trevligt besök fick man också var väll det som gjorde helgen så härlig. Trevligt besök fredag till måndag och sen ytterligare ett besök söndag till i dag. Riktigt nice! Puss på er!

Eftersom jag kopplat bort allt i helgen fick ja i dag börja ta tag i allt som behövde göras. Hade lovat att följa med och åka skridskor i helgen men det sköt vi upp till i dag. Så på rangliga ben gav vi oss ut på isen. Var ju säkert 4 år sen jag åkte. Men det gick bra, det sitter tydligen i ryggmärgen sånt där. ;) Där efter har jag försökt packa alla mina saker. Hela tiden kommer man på saker som man ska packa ned för att få med sig. Har i dag packat hela min garderob, eller den delen jag har hos pappa. Man tror inte att man har så mycket men det har man tydligen. Kläder har jag packat i en resväska och två flyttkartong. Hittade även en tröja som jag glömt bort att jag köpt, skit snygg och oanvänd! Lycka!! Måste börja packa ner mina dragracingbucklor också, det är ju en hel del som man har samlat på sig, kommer nog bara dom fylla två eller tre kartonger.

Har även tagit tag i att skriva klart min uppsats. Har nu skrivit 1800 ord av de 2500 ord som ska skrivas. Känns bra, måste få klart det till på fredag då jag istället ska börja koncentrera mig på flytten istället. :) Måste även packa alla mina saker hemma hos mamma. Får väll bli i helgen om jag inte hinner skriva klart uppsatsen innan. I går var jag även och shoppa på ikea, för att köpa lite nödvändiga saker till lägenheten.




"I got chills. They're multiplyin'. And I'm losin' control. 'Cause the power you're suplyin', it's electrifyin'!"
 - You're the one that I want, Grease lyrics


 

2009 ... namnet på det nya året!

Så nu är det nytt år.... 2009. Det klingar bra, vilket ger en antydan till att det kommer att bli ett bra år. Tror det kommer vara det bästa året hittills på 2000-talet. Firade nyår i Linköping för första gången, har annars åkt bort eller innan dess firade vi i Mantorp. Men det var helt klart ett lyckat nyår. Fixade en riktigt god middag med fläskfile, potatisgratäng och efterrätt panna cotta med svenska bär! Att fira nyår med goda vänner är ändå det bästa man kan göra, efter mycket strul att annordna något blev det till slut riktigt bra slutresultat.

Fick ta smällen nyårsdagen för allt man drack men det har varit skönt att bara slappa i soffan och titta på tv. Gott nytt år på er alla, jag hoppas ni tar tillvara på det här året.... gör det bästa av det!

Mitt nyårslöfte: Att bara leva livet!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu