Exam, environment history

Har nu klara av den första kursen på masterprogramet, känns bra! Tentan var inte så farlig som jag trodde den skulle vara. I tisdags fick vi ut frågorna till tentan! What?! var första tanken. Vi fick fem frågor, stora frågor,  varav en av dem skulle komma på tentan. Så man var tvungen att förbereda sig för alla frågor, vilket är ett ganska bra sätt för att lära sig allt. Frågona sträckte sig över alla delar så man lärde sig allt! Sen kom det en till fråga på tentan som vi inte viste vad det var men det var en rätt  överskådlig fråga.

Vaknade i morse av mamma hade panik. Fråga min bror vad det var som hade hänt. Jo det som hade hänt var att en fisk i vårt aquarium hade fastnat i en plastkon med huvudet. Fisken en ganska stor mal hade fastnat i den här konen med huvudet (det var hål i konen så han såg) och simmade med den. Såg faktiskt ganska komiskt ut! Min bror fick till slut bort konen. Ska också sägas att min bror är rädd för den här fisken, kan nog hålla med att den inte ser så vänlig ut. Jag själv sa bara att det är det där som händer när man slänger skräp i vattendragen!!!!


En mal!!!

Har inte varit så mycket träning den här veckan, har inte haft tid med det. Men nu så, får ta igen det nu i slutet av veckan!!! Bodycombat är riktigt roligt, det måste ni prova. En kamsport insperert pass med slag och sparkar! Om man har mycket illsa inom sig är det bra sätt att få ut det. Ledaren använder bland annat ord som att "slå ner dem", "döda" och liknade som gör att man kämpar allt vad man kan. Riktigt riktigt kul, och otroligt bra träning. Har nog aldrig haft så mycket träningsverk som jag hade första gången jag körde det!



Patrik 1,5

Var inte riktigt tänkt att jag skulle se på bio men jag halka med på ett bananskal. Vi såg Patrik 1,5! En sån underbar film, absolut värd att se. Tror inte att jag har skrattat så mycket på ett bra tag =). Ni som har en hundring över måste absolut gå och se den, kanske tvåhundra om ni ska köpa en meny för att njuta lite extra.

För ni som inte vet vad filmen handlar om kan jag berätta att det är ett homosexuellt par som ska adoptera ett barn. De väntar på en patrik 1,5 men istället dyker en patrik 15 upp på trappen. Är nog den bästa svenska filmen på länge. Gustav Skarsgård är väldigt övertygande som gay, skulle tro att det är hans riktiga läggning. :)

Vad ska Patrik kalla sina nya föräldrar, pappa och pippa! ?

Audi is the shit!

En konstig vecka dettta. Har inte haft så många lektioner den här veckan, närmare bestämt bara en och ett seminarie i dag. Har studerat hemma mycket av tiden. Har även hunnit träna på det nya gymmet, campushallen. Kommer nog bli bra när man väll hittar i den gigantiska byggnaden, kände sig ganska lost första gången men vi hittade. Men i morgon blir det träning på det gamla gymmet =)

Har även i veckan fått kört en ny rav4 cross-sport, som var ett litet kraftpaket. Var lite ledsamt att lämna ifrån den. Men när jag satte mig i min audi a3 var de känslorna borta, mer ax i min bil!!! Audi är bra grejor...


Rav 4 mot audi a3, Audi är vinnare!

Sverige vs Argentina

Sverige är bra fint, mycket vackert man kan hitta här. Var ute och plockade svamp i dag. Hittade en del svamp men det mesta var i och för sig giftigt... Hittade ett helt stråk med flugsvampar, stora svampar som stod på led genom hela skogen. Konstigt men väldigt vackert på någon sätt. En hel del ätbara svampar blev det, kantareller med merar.




Hur fint det än är i sverige så skulle jag inte tacka nej till en utomlandsresa. I natt ska jag skjutsa pappa till stan för han ska till Arlanda och där ifrån till Argentina. Skulle ju inte vara helt fel. Lite sol efter den här usla sommaren skulle nog vara bra för kropp och själ.
 

Argentina

Take me away to this dreamplace....

En vecka avklarad... snart

Har snart avklarat en vecka på den första kursen, bara tre veckor kvar plus . History of the environment, en väldigt inspirerande kurs. Hade redovisning i dag om ett ämne som skulle vara förknippat med vårt hemland, eller område där vi bor, ett problem som är förknippad med en hållbar utveckling. Jag valde att berätta om The Baltic Sea (östersjön). Visade lite bilder på hur det ser ut under algblomningen och så vidare. Vem vill egentligen bada i den sörjan!?


Det får en att tänka på den veckan på västkusten för vad blir det nu.... två somrar sedan. Sommarkursen som jag gick och var ute på havet och tittade på alger. Många bra minnen där ifrån, mycket roliga saker som vi fångade. Det bästa var nog att se gråsälarna, så fina! Lärde även känna en av mina bästa vänner från den resan... :-)


Seal ya! =D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu