Bensin och bränt gummi!!!!

Var ett tag sen jag skrev nu men har tagit mig tid en söndag när jag inte jobbar och det regnar. Jobbar nästan hela tiden och om jag inte gör det finns det alltid något annat att göra. Nu spöregnar det så varför inte skriva en snutt.

Nästa vecka jobbar jag varannan dag och när jag inte är där ska jag hjälpa till på veidec festival, på mantorp park. Ska ingå i vaktstyrka, vad det nu innebär. Skulle ju hällre själ köra strippen ner kan jag ju säga men att bara vara där och känna atmosfären kommer också vara helt underbart. Inget går upp mot lukten av bensin och bränt gummi!!!! Hoppas verkligen att det blir fint väder så man får se bilarna köra. Det är det tråkiga med att hålla på med dragracing i Sverige, i sveriges regniga klimat. Dragracing går ju nämligen inte att köra på blött underlag....

Ska gå och göra mig i ordning, Farmor kommer nämligen i dag och skulle ha med mat. Vet inte vad det blir för mat eftersom




Hoppas se festliga burn outer och snabba repor!!!

Peace & Love Festival

Härliga Dalarna och Borlänge, en bra plats att ha en festival! Vi hade en jätte trevligt med en massa folk och artister. När vi kom fram till Borlänge (i en kadett) konstaterade vi snabbt att festivalen är verligen mitt inne i stan. Tre olika campingområden som förmodligen var parker och andra gräsmattor inne i centrum. När vi kom fram på onsdag kväll var redan den stora campingen och även en till lite mindre knökad med tält. Vi fick bosätta oss på campingen längst bort som de precis hade öppnat. Första natten var det relativt lugnt på vår camping, man kunde sova. De andra campingarna var lite stökigare. ;)
 


Torsdag, fredag och lördag var det festival mitt i centrum. Hela centrum stängdes av och sex eller sju scener fanns till förfogande. På dessa en hel drös med artister... Den spelnig som var bäst var the Hives, ett otroligt röj! Kapten Röd var den artist som överaskade mig mest, är ingen större fan av reggae menhan var förvånatsvärt bra. In flames hade en helt otrolig show med konfetti och massa pyroteknik som avslutades med fyrverkerier. Vi han se en massa artister, bla Thåström, Mimikry, DLK, Hardcore Superstar, Hellacopters, Mustach, Sex pistoles med flera. 


The Hives, mer drag kunde det inte bli!

Sex pistoles var i en klass för sig. Vi stod rätt långt fram i de folkhav som fanns, precis brevid en moshpit. Som en av våra vänner studsate runt i. Han blev själv petad i ögad så att han fick leta ut en spegel för att sätta tillbaka linsen. I samma moshpit fick en armen avbruten och en annan person som stod precis brevid oss fick lillfingret avbrutet. Vi fråga han med fingret om det var bra, vilket kan bara gjorde en grimach när han rörde vid det för att sedan göra tummen upp och hoppade in i moshpiten igen. GALET! !!!!

De sista nätterna var kanske inte så rofylda som den första när även våran camping blev full. Musik spelades långt in på morgonen och fulla som pissa och hälde öl över allt. Andra personer letade tält där de kunde tillbringa natten med sin nyfunna partner. (Bra att de knackar först i alla fall:D ). Fast man var dötrött när man kom hem på söndagen var det jätte roliga dagar som jag gärna gör om.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu