Poem

Your hand in mine
the music plays
candle light shines
our bodies sway.

The beat of the music
the beat of our hearts
lost in our passion
we can’t pull apart.

Giving and taking
all that’s inside
soulful seduction
nothing to hide.

Bodies exploding
erotic desire
two become one
consuming fire.

GOD JUL


B -- nära till ett A

Nu är det officiellt i alla fall, lägenheten är min! Har kontraktet med hyresvärden påskrift, och min såklart. 9 januari 2009 har jag en egen lägenhet, så himla kul! Gör inget Helena att jag kommer hamna i ditt camp-Helena ;) kommer bli skitkul! Rangelavståndet är lagom långt, kanske ska bli rangliga hos mig bara så kan du rulla ner för backen hem sen ;). Synd att du inte är hemma när jag flyttar in bara, jag sparar lite arbete till när du kommer hem ;).

Ska åka i väg med mamma och titta på möbler i eftermiddag ska bli kul. Ska ha ett köksbord och stolar, en stor spegel, soffbord och en tv-bänk. Skulle kunnat jobba i dag och på lördag men ska istället plugga lite så att jag inte behöver göra allt i början av näst år istället när jag flyttar in. Jobbade onsdag torsdag på kvällen. Onsdagen var otroligt seg, var i skolan hela dagen på en participation labb där min grupp fick den svåra uppgiften (fick vi reda på mot slutet, trodde alla grupper hade så svåra uppgifter), var helt matt efter det och att där på åka och jobba var inte så jättebra. Men det är pengar! :D Ska jobba på måndag och tisdag också, någon stanns där ska jag även hinna sätta upp julgranen hos pappa och åka och mäta lite i lägenheten. Ja för att vara klar med julklappsinköpen så tidigt tycker jag att jag har mycket att göra fram till jul ändå.

Var i skolan 15 min i dag. Hade samtal om förra kursen, fick i alla fall ett B i den kursen vilket jag är jätte nöjd med. Det var till och med ett starkt B (=nästan A) men det kommer inte att synas i betyget men att veta om det känns jättebra. Funderar på att ta en intesivkurs i engelska bara för att förbättra mitt språk, framför allt det skriftliga språket. Kanske... 

Avslutar med en mysig bild framför brasan..

Elvis is on fire!

"Please send me a picture of you, so that I can show Santa what I want for Christmas."

Lucia

Marken är helt täckt med snö. Solen tittar fram genom molnen. En helt perfekt luciadag! Var uppe i morse och gick ett varv runt skogen, helt underbara naturbilder som utspelade sig. Sagolikt. Luciatåg fick vi även se, till häst dessutom. En hel karavan av hästar kom gående på vägen utklädda i lucia mundering och även ryttarna. Riktigt mysigt att bo i skogen då.




Snömonstret Rosso

Var inne i stan en sväng, inte lika fint som det är här ute men det fanns snö där i alla fall. Var rena hysterien där inne, folk över allt, slitande efter julklappar. Så hysteriskt! Skönt att jag köpt klart alla julklappar. Köpte en soffa till mig själv istället :P, som de skulle ha hemma till jag får min lägenhet. Kommer bli så himla bra!

Efter det tog min bror och jag en sväng med fyrhjulingen ute i skogen i snön. Jävligt kul var det! Han körde tills han frös för mycket sen fick jag sladda runt en del också. Var inget kul att sitta fram när man fick upp lite fart, kallt kallt! Sladda runt på grusvägen, som nu är istäckt och nere på åkern.

En helt underbar dag med andra ord, mysig och behövlig! Mysfaktorn blir högre lite senare när Helena kommer och vi ska göra julgodis. Knäck, ischoklad och kanske lite annat smått och gott!  

On the topp

Känner att jag livet är rätt härligt ändå. Ingen stress, trevliga minnen både gamla och nyskapade, mysig atmosfär av julbelysning och trevligt sällskap. 

I fredags ringde jag till hyresvärden för lägenheten jag var intresserad av och han sa att jag skulle få hyra den! =D Han skulle skicka kontraktet i veckan. Så snart har jag en egen lägenhet, närmare bestämt den 15 januari. Så glad så glad!! Ska bli jättekul att köpa saker och inreda som man själv vill ha det. Blir granne med min underbara vän också, inte helt fel. Blir många promender längs med stångån nu kanske. :)

Hade en otroligt trevlig helg! Absolut värd att nämna. Att få massage är helt underbart, om det också är från en underbar person finns det inget som kan toppa det! ;)


"For every ending there is always a new beginning."

Som ett brev på posten

Som ett brev på posten kom snön! Haha var lite roligt. Vaknade upp av att det var ljust i dag, det var snö i massor. Gillar nysnön när man knappt kan öppna ögonen eftersom det är så ljust, ni vet känslan. :) Undra om jag skriver fler av mina önskningar på bloggen om de slår in. Hoppas att snön får va kvar ett tag nu, smält inte bort nu. PLATS, stanna, stanna... duktig!!! Tyvärr är det redan nu plusgrader...

Längtar efter snön igen

Jag längtar till den vita snön kommer tillbaka igen och lyser upp tillvaron. Bara regn regn och regn nu mera, vilket kan vara mysigt, men behöver lite ljus i det mörka nu...

Lite bilder på innan snön försvann, på min sköna långpromenad med hundarna.


 För er som undrar om hur det går med lägenhet har jag en på G men hyresvärden måste acceptera mig först. Har ringt till honom för tredje gången och påmint honom att han ska titta på det. Han verkar lite virrig! =) Men den är jätte fin, ligger bra och inte speciellt dyr. Hoppas hoppas hoppas..... =)


   --- "Happiness is a choice that you make." ---


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu