pissigt

Piss dag var det i går. Fick reda på att jag inte fick det jobbet som jag verkligen ville ha.. Börjar kännas väldigt hopplöst det här, jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag söker, söker och söker alla dessa jobb, det är ju inte så att jag ligger på latsidan med att söka. Men alltid så får man nej nej nej nej! Ni vill ha en med erfarenhet, ja men låt mig bara få chansen att få den erfarenheten då! Vad fan kan ni begära!
-
Jag vill bara här ifrån nu. Ett nytt jobb nu!!! Till och med doktorn ordinera att jag ska byta jobb så fort som möjligt. Sant! Var hos läkaren för mina utslag i händerna som inte vill ge sig. Förmodligen beror det på stress, stress från att söka jobb, stress över att man aldrig får ett jobb, stress över allt. Att jobba i delikatessen och ha plasthandskar hela tiden är inget som hjälper. Så hon tyckte att ett jobbbyte skulle ske så fort som möjligt. Ja ingen press alls.. ingen mindre stress från det inte. Jag försöker ju, men när är det min tur!?
-
Finns så många snälla människor där ute som försöker stötta, säger att det kommer ett jobb till dig snart ska du se... Jaa man får ju hoppas, men jag vill att det kommer nu, eller allra helst för ett tag sen.


Bildande helg!

En bildande helg, menas att vi tar helgen i bilder! :P
Har hängt med dönickar i helgen... döds kul! ;)
'
Men har även umgåts med underbara personer. Min kära bror som hjälpte mig med bilen, efter lite tjat. :P Det blev nya bromsbelägg, vinterskorna på, ett par nya navkapslar (nu svarta) och även lite service i form av ny olja och filter.
'
Han även med att umgås lite med hundarna. Rosso alltid lika glad när man kommer, och väldigt besviken när man åker hem igen. Han har lyckas förstöra ytterligare en leksak. Här en vante som inte är en vante längre.
Elvis håller sig mer lugn, men lite skamsen över hans fynd här... en gammal macka som han försökte gräva ner nån stans.

Har även träffat min underbara kille en kort sekund denna helg. Vilket är allderles för kort tid egentligen men man får ta det man får och verkligen njuta av det ögonblicket. Hoppas att de ögonblicken kommer bli längre inom en snar framtid.
.
-
--- Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long ---
-

Min väg

Ja saker har ju i alla fall gått min väg på senaste tiden. Bilen klarade besiktningen, var ju en väldig tur det. Inga mer utgifter nu på den skiten. Fick vara hundvakt i förra veckan eftersom far min var i väg på jakt, är ju alltid trevligt att umgås med dem små kräken. :P
Det var både mys stunder....
...och bus stunder! 
Han även med lite get häng den här helgen. :) Stort leende!!! Hitta en rikigt kompis där, men han svek mig sen när det var nån som locka med knäckebröd.. ska jag komma ihåg. :P
Ja men nu är det ju bara det där jobbet som jag vill ha också, så jag kan komma framåt på min väg också. Stor grattis igen Helena för till ditt nya jobb. Vi måste fira det ordenligen sen. :)

vill att nått ska hända nu

Jag vill att det ska hända nått nu. Ja visst det har väl hänt en del den senaste tiden men skulle verkligen vilja ha en förändring nu. Jag vill flytta här ifrån nu! Jag vill komma närmare min sötnos, ha ett annat jobb och bara få leva livet. Kunna vara spontan och fara ut i världen och resa. Ja skulle uppskatta om någon av de trådar man kastat ut skulle kunna ge nått napp snart.
´
Tydligen så ska man fylla år typ runt den här veckan i vår familj. Har varit en massa presentköpande på sista tiden nu. Men Grattis till er alla en gång till! :)
´
I dag är jag inne på min sjätte dag på raken att jobba, är bara fyra dagar kvar att jobba så får jag äntligen helg och lite ledigt. :D ''Då blir det stockholm för hela slanten! :P
.
Dagens bild:
Bild tagen i flyvapenmuseumet ... Bomber som tränger in i golvet i ett vardagsrum.
Tyckte det var ett bra avslut, förändring kan hända snabbt. :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu