Shoopingrunda

Fick i går konstaterat att jag inte behöver gå på den här intoduktionskursen, så med andra ord är jag ledig resten av den här veckan. Men det betyder också att jag kunde ha varit ledig förra veckan också, lite snopet! Så i dag firade jag eller om jag dränkte mina sorger, med en shoopingrunda. Köpte en ny jacka och ett par nya skor!!! Inga dåliga köp utan jag är jättenöjd med dem båda.























Kräftor och drinkar

Stålande helg! Efter en tung fredag med två uppsatser att skriva blev det en rolig helg. Bara att min angelica (bara min ;) )kom hit gjorde helgen bra bara det! Hon fixad mina naglar och lade makeup. Brukar inte vara så extremt sminkad, men snyggt blev det. Vi två var snyggast i Linköping babe!!


I lördags hade vi sen kräftskiva med en massa hemmakokta kräftor, paj och cheescake. En del snapsar och andra alkoholhaltiga drycker blev det också. Där efter åkte vi in till stan för att festa loss. Girls night out!! Förfest innan hos Helena, där vi blandade till en massa drinkar. Pina colada, sommarhångel, orgassssm!!!! Där efter blev det marsch ut på krogen, en massa folk var det ute för att vara helg innan löning. =D Dok var det inte så bra musik väl inne, vilket gjorde vistelsen där kort. Avslutade på burger king!


Tre blondiner och en redhead

Sov några timmar och var uppe vid halv tio, kände mig då förvånatsvärt pigg så vi tog en lång promenad. Var väldigt uppfriskande! Därefter slog sömnbristen in och hamnade i soffan framför en film. Så som en söndag ska vara.



Masterprogram in Science for sustainable development

I dag började det, mina två år för att få en master. Det var en samlad trupp av olika masterprogram som var där. De flesta var personer från andra länder, kanske var fem svenskar av 40... kändes konstigt. Vad jag hade att göra där på den introduktionsdagen vet jag inte, var bara allmän info som jag fick för tre år sedan när jag började på universitetet. Så jag åkte hem efter en timme. Ja vad jag har där och göra på de två introduktionsveckorna vet jag inte!? Ska ha massa konstiga föreläsningar om etik och academic writing. Känns inte så kul och ingen som man känner häller. Sen är det massa annat som ska fixas, bland annat ett intyg om min kandidatexamen som jag tog i våras. Massa papper man ska fixa fram som personbevis och utdrag av betyg mm. UUsh! Tänk positiv Linda, tänk positivt! Behöver tänka....

Ödet

I bland kan man tror att livet leker med en medans man i en annan sekund tycker att livet är en lek. Alla har vi drömmar som vi vill uppnå, utan dem har vi inget att leva för. Nu mer än nånnsin känner jag att livet har börjat, hela världen står öppen. Jag kan göra vad jag vill. Göra saker för mig själv, inte bara tänka på andra hela tiden, nu är det min tur!

Positiva tankar

Måste försöka tänka positiva tankar. Varför ska man gå igenom livet och haka upp sig på små detaljer som man gör till stora saker allt eftersom. Människan måste alltid klaga på något, alltid. Det finns de som har det värre, jag kan inte ha det allra sämst. Jag har en massa vänner och familj som så gärna vill mitt allra bästa, en massa omtanke från alla håll. Tack allihopa för ert stora stöd. Många fina medelanden och samtal. =)

Jobbigt är det men det är bara att ta en dag i taget, du är inte värd mera tårar nu. Det är din förslut, jag behöver inte dig jag klarar mig själv! Du svek mig så totalt och hade inte modet att säga som det var ansikte mot ansikte, hur kan du då kalla dig min vän. En vänn är en person som man pratar om allt med även om det sårar den andra. Du måste skaffa tillbaka mitt förtroende igen om vi ska kunna vara vänner, måste kunna lita på en vän.


*puss och kram på er som jag älskar*

Ett krossat hjärta som blöder.....


Min hjärna är helt blank.....
Mitt hjärta värker...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu