STCC på mantorp

Blev äntligen en ledig helg med fest och trevligt sällskap. Först blev det att fira pappa på fredags kvällen. Därefter blev det att åka till mantorp park och träffa nya bekantskaper där. Blev ett besök i Aprilia teamet i pro superbike. Tack för en trevlig helg! Fest på kvällen utanför mjölby blev det. I bland är världen liten och alla känner alla på nått sätt. Men var en mycket trevlig helg!
Denna skönhet fanns också på plats. Skulle man inte säga nej till.

Ett tecken!?

Fick ett brev i veckan från tekniskaverket, min elleverantör att de mottagit en uppsägning av elnätet som träder ikraf om en månad. Jaha tänkte jag! Tänkte att det hade nått med att jag bytt elleverantör men var ju innan sommare jag gjorde det. Njaa... Jag ringer dit och frågar vad det handlar om. Får svaret att jag hade hört av mig till dem förra veckan om att jag ska flytta och ville säga upp elnätet???!!! Eeeehhhh Nej jag har inte pratat med dom!!!!
Så han tog bort "min" uppsägning och jag får el nästa månad också. Han avsluta med att fråga, "så du har inte tänkt att flytta inom en snar framtid alltså?". Jo det har jag ju men har ju inte kommit så långt att jag ringer till dem. :D Ja väldigt konstigt, men kanske ska se det som ett tecken att jag ska ge mig av nu.

Kolmården

I går var jag på kolmården hela dagen. Väldigt väldigt trevligt var det. Klappa och gosa med getterna helt klart en höjdpunkt. =) Fick se allt från savannens stoltheter till bladskärarmyror. :P
Blev en hel dag med Helena och henns föräldrar i kolmården. Vi hade väldigt tur med vädret när det var strålande solsken hela dagen. ETT mörkt moln svepte förbi men inga regnstänk så lång ögat kunde nå, ja kanske under delfinshowen då vattnet yrde.
Fick prova på den nya safariparken också, där man nu mera får åka linbana över djuren istället för att åka med bilen in i safariparken.
Bergsgetterna som sprang en himla massa längs med bergen.
Bisonoxen hade otroligt kul med en gren som han kasta upp i luften, som tur var träffa den inte linbanekorgen. :P
Utsikten från korgen.
Har träffat så mycket söta djur. Naturen är helt underbar, helt fantastisk. :)
Lemuren var väldigt intresserad av våran glass. De kom springade när de hörde knastret när vi bet i struten. Men de fick vara utan.
Björnfamiljen höll till vid vattnet.
Gick vakt längs med staketet så inget skulle komma för nära.
Tigrarna ser riktigt majestätiska ut där de ligger och lapar i sig solen.
Savannkänslan blir lite förstörd av tallarna i bakgrunden.
Såta små apor som hoppas omkring i tropicariumet. De var väldigt nyfikna och tyckte speciellt om en gummisnodd på en av besökarnas bälte. Andra ville krypa ner i väskorna.
På tisdag far jag til stockholm! :) Yeah! Och så blir det intervju på onsdag. :)

Weekend Åland

En underbart trevlig weekend på Östersjöns paradisö. :) Många nya ansikten man fick lära känna, vilket var en trevlig upplevelse. Blev en kvällsfärja över på torsdag kvällen för att sedan ge oss ut på en ö på ön. :P Fredagen blev det att titta på en minst sagt spektakulärt lerduveskjutande av sällan skådan art. Man skulle kunna säga att det var ett par skjutglada killar som gärna ville leka rambo och ju mer de fick de att brinna desto häftigare blev det.
-
Fredagkvällen avslutades sedan på bio, Kapten America i 3D. Ålands ända bio som öppnat upp igen för någon vecka sen efter har varit stängt pga renovering i några år. Efter bion blev det ett intressant besök vid en hamburgekiosk som ägdes av en jamaican. Det var en konstig upplevelse, men hamburgarna gjordes med mycket kärlek skulle jag tro. :P
-
Lördagen blev det båttur runt ön. En lite skumpig tur när det blåste en del. Men solen lyste på oss som utlovat! :)
På lördagskvällen skulle vi i väg på kräftskiva. Festen hade nog pågått några timmar innan vi kom fram och stämningen var högljud. Vet inte om man kunde kalla det kräftskiva för det var ett fåtal som åt kräftor. :P Ursäkt till fest skulle man kalla de! Vi blev inte så långvariga men vi han se ett lyckat partytrick med tomater och byxfickor. :D hahah Det blev att dra in till stan när folk började med fyllelekar. Färden dit blev i en två sittsig bil... fyra pers! Behöver inte förklara det mer... I stan (Mariehamn) blev det en vända in på ett nyöppnat diskotek, Kino. Tydligen så hade de varit bio i de lokalerna tidigare, där av namnet. Mycket bling bling var där inne, och hög ljudvolym. Man börjar känna sig lite gammal tror jag. :P
-
Söndagen blev ganska lugn. Vaknade dock med buller och brak. Eftersom åskan drog in över oss. Kändes lite som att åskan var inne i stugan när blixten slog ner nån stans i närheten och hela stugan skaka. Blir väl kanske lät att den känns närmare när man bor precis vid vattnet.
-
Här är utsikten från stugan som vi bode i. Är inte helt fel att ha vattnet så nära inpå.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu