Toppen jobb!

Trivs jätte bra på jobbet. Ultimata att vara ute i naturen och gå några dagar i veckan och sen rsterande dagar på kontoret. Helt underbart. Betydligt mycket bättre än att plugga också. Man jobbar sina timmar och sen är man ledig, inga helger eller kvällar och nätter då man måste sitta och plugga. SÅ himla underbart! :D Kan man hitta på vad som istället. Till exempel att plocka lite svamp...


Mycket trattkantareller, några gula kantareller och stora svarta trumpetsvamp...

Grattis till Pappsen som fylde år i går! Stort stort grattis! Blir att fira honom mer på söndag. I kväll har det också varit födelsedags kalas för Leo som fylde två år, Grattis till dig också! :) Mycket tårta blir det denna helg.

I morgon blir det en sväng ner på stan och njuta av det fina höst vädret.




hur blev det så?

Jag undrar varför? Varför blev det som det blev? Dålig tidpunkt eller var det inte menat? Jag vill dig bara väl, det vet du... kommer alltid att älska dig för du är en så underbar person. Men du försvann bakom ett stort moln av stress, du var inte dig själv längre. Jag vet inte om det var det som gjorde att du inte kände samma sak längre eller om det bara var så att vi inte var menad för varandra. <3

Slut dig inte inåt.... låt någon komma dig nära.

Saknar mycket med dig! Sättet du skrattar på, sättet du fick mig le. Hur du titta på mig som fick mig att känna mig varm inombords. Ditt ansiktsuttryck när du tänker och försvinner in i dina tankar.

Hoppas du tar dig ut ur hålet. Om du vill ha mig som vän bara... vilket känns hårt och krossande just nu... så får det väll så vara. Men kommer aldrig sluta älska dig för du är en av de underbaraste jag träffat. <3


"The love in your heart wasn't put there to stay. Love isn't love until you give it away."




Krossad av falska förhoppningar

Jag blev sårad eftersom jag hoppades och trodde så mycket på det. Du var på väg hit, jag fråga att du var säker, du gav signalerna att allt var okej och du ville flytta hit. Men nu när du säger att det inte finns något kvar känner jag mig otroligt lurad... arg på mig själv att jag kunde tro och hoppas. Mitt hjärta stanna... det ramla sönder i tusentals bitar. Det som gör ondast är nog att du inte hört av dig efteråt... undrar inte hur jag mår, hur jobbet går... du verkar inte bry dig det minsta! =( Det gör ont!

 

Jobbet gör att jag kan tänka på annat om dagarn. Bra arbetskollegor har jag fått också. :) Mycket mycket nytt de första dagarna på det nya jobbet, men kommer nog bli kul sen när man väl kommer igång. Men just nu är mitt huvud fyllt av nya saker som måste bearbetas.

Jag fick det!!!

Nu jävlar!! Nu är jag på gång... I dag fick jag samtalet, jag fick jobbet på länstyrelsen! :D Börjar redan på måndag, ska skriva kontrakt i morgon. Se hur taggad jag är:

NU KÖR VI!


Inväntar svar

Just nu väntar jag! Väntar och väntar!

Var på arbetsintervju förra veckan, eller snarare två stycken. Först hos proffice (bemaningsföretag) som sedan skicka mig vidare till länsstyrelsen på en intervju där. :D Hoppas hoppas att jag får det. Det är bara för en månad men skulle kunna de bra möjligheter efteråt. Det är som fältinventerare. Berättar mer om jag får det. :) Men nu är det bara en väntan på att de ska ringa från proffic om jag fått det eller inte.

Var ute och plocka lite svamp förra veckan också. Blev lite svamp, men skönt att komma ut och göra nått annat också. Underbart väder, perfekt svamp-plockar väder.

Underbar bild från svampturen

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu