Kärleksbomba


ajaj i foten

Ja tydligen räcker det inte få ont i nacke och huvud den här veckan, var tydligen tvungen att få ont i foten också. Tränade i torsdags men kände bara av att jag hade lite ont under foten när jag gick hem. I fredags när jag gick upp hade jag fortfande lite ont, men när jag sedan gått en stund på stan hade jag helt plötsligt jätte ont och kunde knappt stödja på foten. I dag är det fortfarnde lika illa, försökt ta mig runt på stan i morse med hårt lindad fot men gick inte så bra.

Men i går han jag ändå handla en del på stan. Shoppade nya jeans, två par, var av ett par diesel jeans på rea. Riktigt nöjd över mitt kap... behövd verkligen nya jeans... ett par som sitter tajt... men det gör de nu. Köpte även träningsbyxor och jacka som ska användas när det blir lite varmare för löpning i skogen eller runt stångån. Köpte även en ny vattenflaska i flashig gul färg, min gamla var inne på sista refrängen.

My new jeans....

Även bilder på mina två vårjacka som jag införskaffa för någon vecka sen....

I kväll ska jag och några tjejkompisar ut och dansa var tanken. Hur det kommer gå med min fot vet jag inte. Får hoppas att alkoholen underlättar det hela. :)


"Ingenting är omöjligt."

For blondes...

Har hittat det ultimata som alla bloninder måste skaffa... tror att det skulle underlätta för er =D . Ett rosa tangentbord för blondiner.... https://www.keyboardforblondes.com/index.cfm

Vissa knappar har blivit modiferade för att blondinerna lättare ska hänga med:
Enter: YES! I want it!
Caps lock: WARNING! size XXL letters
Delete: Oops!
 
Du kan kan också hitta andra knappar som; Smart Blondes button, very smart blondes button and useless key.

Tror det kommer bli en riktig hitt! ;)

ont ont ont

Kommit hem från ett spinningpass, gjort mat och ligger nu i soffan för att varva ner. Kroppen är lite mör efter spinningen men otroligt skönt känsla också. Helgen och alla hjärtans dag spenderade jag hemma hos pappa. Fick hjälpa till att måla taket i vardagsrum/tv-rummet. Man skulle vara några centimeter längre i såna tillfällen, fick stå på tå för att kunna måla vilket även ledde till en konstig vinkling på huvud och nacke ... som sedan blev till nackspärr!!! Yes... men nu efter lite stretch och även i dag zonterapi känns det betydligt bättre. :)

Har börjat en ny kurs, geobiochemistry.... börjar nu komma till sånna ämnen där jag har nytta av mina biologi/kemi kunskaper. Betydligt roligare än när det bara är massa samhällsfrågor. Är lite orolig att vi får någon stor uppgift i morgon eftersom vi är på schemat lediga torsdag och fredag. Men såg att det stod något med task presentation i morgon så förmodligen blir det jobb de dagarna också. :)


Har en stor stor lust att bara åka på en sista minuten.... till värmen och bara njuta....leva för dagen och bara vara..... Hoppas hoppas inom en snar framtid..

när lugnet har lagt sig

Har varit en omtumlande böjan på veckan... mycket saker som gjort att mina känslor har pendlat fram och tillbaka. Från chock, ledsen, arg, besviken i en blandning av all stress också. Men nu har jag nog landat lite... ser en dag i taget.

Inflyttningsfesten var i alla fall lyckad... hade jätte trevligt fast en del insidenter som jag fick höra om efteråt.
Hoppas alla hade lika kul som jag hade i alla fall, trotts delade åsikter och liknade.... Riktigt trevligt att så många kom också... 20 pers är inte illa att få in på mina 48 kvadrat. Hade nästan tillräckligt med sittplatser... fram till en stol gick sönder. Haha, kunde inte göra något annat än bara skratta!

Lite bilder från festen:



STRESS

Har den här veckan bara känns stress, stress och stresssss.....
Har två inlämningsuppgifter, som helt plötsligt blev tre!!! Vi skulle haft en GIS lab förra veckan men blev inställd pga att datorerna inte fungerade. En vecka senare när datorerna fortfarande inte funkar kommer de på att vi får arbeta två och två och lämna in en hypotetisk uppgift istället för labben!!! Så tillsammans med de två uppgifter vi redan har (som jag var stressad över innan) kom ytterligare en... Case uppgiften med granskning av Coca Colas sustainability work är i stort sätt klart, bara fin justeringarna kvar. Den andra stora uppgiften ska jag försöka börja med nu, samtidigt som jag läser om GIS uppgiften!!! Har en vecka kvar men i helgen blir det inget plugg!!

I helgen blir det PARTY! Jättekul att så många kommer till min fest, skitkul! Trevligt att jag får så många långväga gäster också. Kommer folk från Eskilstuna, Västerås, Stockholm, Norrköping och kanske Uppsala också. Är verkligen på party humör också så hoppas helgen kommer bli riktigt lyckad! :).


So come on : "Shake that ass for me, shake that ass for me"

Solen tittade fram genom molnen...

Härlig helg... blir ju bara bättre när man kan stå i solen och lapa i sig solljus. Trevligt sällskap hade jag också! =) Riktigt skönt att få vara i varm och betryggand famn och bara njuta av ögonblicket...  leva i nuet ;)

Vad har jag då lärt mig den här helgen. Jo att Wolverin är odödlig men det finns en som kan döda honom, vet ni vem?? Jo HULKEN, hur fan det nu hänger ihop, är ju en helt annan serie.... (???) Har även lärt mig att  rosa diskhandskar är det shit om man ska mecka med bilen... men man måste ju ha en bil då, för det har du väll??!! HAHA.... Okej det kanske mer var intärna skämt och förmodligen helt obegripliga för de som inte upplevde det på East...

Kom in på en intressant fråga, vad skulle din första tanke vara om du skulle göra något spännande? Det intressant var att många svara att de skulle åka karusell.... (?) Absolut inte min första tanke, jag skulle åka riktigt snabbt i en bil eller hoppa bungyjump!!! Det bästa svaret var helt klart, "Gå på lina över Grand Canyon" !! Det skulle vara spännande det! ;)


**
~Stort grattis till Mamsen på födelsedagen! ~
**

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu