EGO

Tydligen är det "inne" att bara tänka på sig själv, inte bry sig om andra i sin omgiving. Jag tycker ju inte att det är rätt, speciellt om man tycker om och bryr sig om personen i fråga. "Hur mår du?" en väldigt trevlig fråga. 

Får skaffa mig en hund, det är en riktig vän det,  finns där som tröst och stöd när man mår dåligt.


Saknar dig min ängel!

Arbetslös

Ja då är men helt arbetslös. Inga mer tider på Ica just nu och försöker att söka lite jobb. Börjar komma in lite mer jobb den här veckan som är intressanta.

Var i Oslo och hälsa på min pojkvän i helgen, torsdag till tisdag. Ladda upp batterierna och hitta lite mer motivation att fortsätta leta jobb och hålla humöret uppe. Nått borde man ju få fast man är ny examinerad, kan tänka mig praktik plats på nått ställe för att bara få in en fot eller få erfarenhet. Hade i alla fall en trevlig helg. :) Här lite bilder från bilturen till oslo. Jätte fin natur runt om Oslo, riktiga trollskogar. Men vägarna är under all kritik i Norge. Kurviga är de med, eller i alla fall de vägar som min gps lurar ut mig på ;).

I går var jag ner på stan och shoppa lite nya höst kläder. Blev lite tunikor och tjocktröjor vilket är behövligt i det här ruskiga sensommarvädret. Mys mys blir det då. Tända ljus och kura ihop sig i soffan under en filt och titta på en film.

Var och titta på bio, Inception. Var en mycket bra film, väldigt spännande. Kan jag rekommendera om ni inte har sätt den. Fick dock se den själv vilket var en konstig upplevelse, inte varje dag man går på bio själv. Det som  inte var kul var att gå hem själv mitt i natten, massa skumt folk som cirkulerar på stan. :( En riktig vacker spöklik natt var det men månen som lös upp himlen.

 

Månen som spred en blått skimmer över stan.


Lååång vecka

Har spenderat 59 timmar på Ica den här veckan. Började lugnt med 9 timmar i måndags och sen tisdag till lördag tio timmar per dag. Är helt slut nu, behövdes hela söndagen för att komma tillbaka lite. Droppen den här veckan var när jag ramla ner i en avloppsbrun i kylen på jobbet. Knät fick en ordentlig smäll, har skrapsår och är blåslagen. Nej ingen bra vecka detta. Har ju känns som man inte har haft något liv, praktiskt taget levt på jobbet.

Jobbar två dagar den här veckan som kommer, ska försöka hitta på lite roliga saker nu när man fått lite fritid. Heldag med underbara vännen i morgon! (L) Får se vad vi hittar på. Prognosen är ju regn så det begränsar det en del tyvärr. Men vi har alltid kul ändå.

Min sötnos har jag hunnit hälsa på i dag också, Rosso. Alltid lika glad när man kommer, och ledsen när man måste åka :(.
Men han har en fin solros i sin hundgård i alla fall. Det är sprutat med round-up i hela hundgården för att ta död på gräset men den solrosen trivs som bara den, är högre än nätet. Helt otroligt, växer bättre där en i landet där det är planterat med solroser. :D


Back on track!

Nu har man äntligen åkt stripen upp igen! Kul är det! I dag har jag kört upp för licens i dragracing. Min bil är inte klar än... tänka sig! :/ Så min bror var snäll nog att låta mig köra hans bil för att kunna ta licensen. Men våga ju inte riktigt köra fullt ut med den, vet inte hur mycket den skulle klara av. Fästet på stripen är ju brutalt. Så nu har vi kört några vändor och lyckats klassa upp oss i licens klass.

Stripen på mantorp park!
Blev en stressig dag. Körde upp på förmiddagen och vid halv 11 skulle jag börja jobba. Att ta sig från mantorp park till linköping tar ju ett tag också. Men jag hade hört mig för på jobbet och kunde komma senare till jobbet, kom så fort du kan var svaret. Tack för det! :) Eftersom såna mer amatör tävlingar av dragracing/street racing oftast leder till mer strul, massa hemmabyggen som går sönder och liknande så drog det hela ut på tiden. Var fan mer segt än Veidec festival är... där är det i alla fall mer organiserat. Kom i alla fall från mantorp efter mycket om och men och sen full gas till jobbet. En timme och tio minuter försenad. Tack till er på jobbet som gjorde det möjligt till att jag kunde komme lite senare.

I och med att jag stressa mellan olika platser så han jag inte äta något på hela dagen. Var frukost och tolv timmar senare blev det mat när jag kom hem från jobbet. Var ganska efterlängtad måltid det! :P


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu