grattis grattis

Grattis födelsedagsbarnen:

- <<- Hanna som blir 24. Saknar dig vännen!  Kommer upp och firar dig när du kommit hem. =)
 
->>- Min käre bror som blir 20 år. Lillskiten har blivit Storskit! ;) Tror allt att du blev överraskad i dag, först annonsen i tidningen och sen alla vänner som vi fick tag i utan din vetskap. En lyckad kväll med många överraskningar! =)

Stort grattis till er båda två! =)


Midsommar

Som kommentatorn för fotbollen sa, "Danskarna tog ifrån oss glädjen med våran nationaldag, och italienarna midsommar. Men vi har ju i alla fall traditionen med regn på midsommar kvar!" Slår aldrig fel måste regna någon gång under dagen på midsommar, så även i år! Vi hade fint väder hela dagen tills på kvällen, då vi skulle grilla! =( Men vi grillade ute ändå, är det midsommar så är det! Fick dok ta och dra oss in för att äta. Det blev potatis, svamp, lök och gräslök i ett folie paket med lite Västerbottenost över som vi grillade på grillen och till det fläskkarré. MUMMS!!!

Var på dagen hos pappa och gjorde midsommarstång och blomsterkrans till mig själv.


Jag i min fina midsommarkrans...

Rosso med blommor i håret....

Elvis som gärna vill posera framför midsommarstången.

Ja midsommar i stan verkar inte existera för många i alla fall. Hela stan var nästan öde på folk, inte mycket folk som man mötte varken gående eller med bil. I de fåtal bilar man mötte satt det folk i baksätet med en bira. :) Nej midsommar ska man tydligen fira på landet, vilket jag nog kan hålla med om. =)


första veckan på sommaren

En vecka på sommarlovet har gått. Har hunnit med en hel del. Har jobbat två dagar, en massa beställnigar inför studenten, exotiska plankor och smörgåstårtor blockerade hela kylen. Smått kaos uppstod i mellan åt när man ska förska hitta rätt beställning där inne. Ren katastrof blev det också när en i personalen lämna ut en planka som den som beställt plankan tappade och maten låg över allt ute på lastkajen. Då de försökte rädda en del kom de på att det var fel planka... det var en annan kunds planka som de hade tappat!! Tur att man inte var inblandad i den röran. Tycker synd om alla studenter som fick en dyngsur student, men jag antar att ni hade det roligt ändå.

Var hos ett medium i början av veckan också. Var väldigt intressant. Har alltid varit intresserad av andar, spöken och liknande och det besöket gjorde bara att man fick det bekräftat, de finns bortgångna nära och kära som vakar över oss. Var helt slut efter det besöket men kände även en lättnad. Man fick höra saker som gjorde en glad, inspererad och faktiskt ganaska förväntasfull över vad som kommer hända framöver i livet. =)

Var och hälsade på en kär vän i Västerås i helgen också. Skitväder var det, men var riktigt kul att träffa henne igen, var allderles för länge sen vi sågs senast, men det är så de blir när man bor så långt ifrån varandra och försöka passa in när båda kan. Men vi syns på veidec festival här näst som inte innan. :)


Sammanfattningsvis har den första veckan av sommaren varit tråkigt väder men ändå väldigt inspererade.

"Sommaren är kort det mesta regnar bort men nu är den här solen skiner kanske bara idag"  
- Tomas Ledin, Sommaren är kort


vårens lycka

Det finns så mycket fint man kan titta på under våren. Som jag visade med mina bilder i ett annat blogginlägg alla fina blommor som slår ut till exemple. Men det finaste är dok naturens under, med alla små bebisar som kommer fram i solen. På våra morgon runder runt stångån har vi fått sätt många små fågelungar med stolta och beskyddande föräldrar.
Lite bilder på dessa: 

Tidig bild på de små kanadagässens ungar, hät när de sover.
Kanadagässens ungar lite större....

...finns i två storlekar, här ytterligare lite större variant.

Njut av naturen! Det ska jag nu göra när vi börjar komma in i sommarmånaden....


Examenshögtid

Mycket stressigt nu den sista veckan av skolan men snart är det slut... snart snart snart!

Men man måste ju hinna med lite annat också, inte bara plugg. Helgen blev mycket annat också. Jobbade på fredagen, 13-21 på ica. Min snälla vän fixade så jag fick lite mat i magen efter att jag slutat, love ya! :D

Var på examenshögtid i lördags för min kandidat examen i Biologi. Eller som det står på diplomet Naturvetenskaplig kandidatexamen. Var ju snart ett år sen jag fick den egentligen men det blev den här festen som vi kunde fira det ordentligt. Hela lördagen gick åt till detta. Han med en promenad på morgonen vid tio (inte klockan sex denna morgon) när vi gått klart och köpt lite mat var klockan straxt innan 12 och vi hade två timmar på oss att äta och göra oss i ordning. Aaa panik! Vi försökt långt in till slutet att hitta ett sätt att slippa undan ceremonin.... Men vi gick och vi klara det galant... Första oron var hur fint klädd man skulle vara egentligen, långklänning och kostym som det står på inbjudan sa inte så mycket. Men vi tog på oss våra fina klänningar och högklackat och gled in där... kändes ju inte riktigt som man passa in denna miljö... kontrasten blev total när min telefon ringer och en rocklåt spelas. :) Haha! Men det är kul att klä upp sig  och så ibland också.

Inte den bästa bilden, men är en bild över scenen där alla diplomanter satt.

Andra oron var den övning som vi skulle ha två timmar innan själv ceremonin. Då så övade vi ingång, platsbyte, diplommottagning och utgång! Det var dok inte så farligt, man kände sig lugnare efter det, visste mer om kvällen hur allt skulle gå till och så. Efter ceremonin blev det champagne-skål och gå ut en stund i solen. Var så himla fint väder och så var vi tvungna att vara inne och ha långklänning på oss. :P Jaja! Efter det blev det fin trerätters middag.

Bordsdekorationen, som vi åt upp... mums!

Middagen ...

Vi hade jätte trevligt på middagen också. God mat och bra underhållning var det... mycket spex. Fick höra många roliga sånger från olika stundent sånggrupper. QQQ framförd en sång vad flickor vill ha (vilket enligt deras mening verkade vara en kille med bakåtslickat hår ;) haha), läkarstudenterna framförde en allternativ variation av kolmårdstroll låten, riktigt riktig bra!!! Ja det var många riktigt bra låtar. Mycket skratt och glädjetårar denna dag!

Får lägga upp lite mer bilder sen när jag fått dem av andra som var med på examensceremonin.

Söndagen, morsdag var jag på middag hos mormor. En massa god mat denna dag också. :) Kvällen spenderades vid ån med en grill i solen. Härligt!!!! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu