Svamp och blåbär

I helgen blev det att plocka svamp och blåbär. Började med att ge mig ut med hund i skogen, kanske hjälpte han till lite att hitta svampen med det han hjälpte till med mest var att skita ner sig och mig. Hoppa över kärr med hund är inte att rekommendera. Då ser man ut så här sen. Men lera är väl bra för hyn, så mina fötter är väl mjuka som barnrumpor nu ;)
Blåa små bär blev det nån liter av också. Det blir en väldigt god paj skulle jag kunna tro.
Elvis njuter av solen.
Rosso som vanligt på egna äventyr. Så här pimpa han till sig själv, nya trendsminkningen kanske ;)
I veckoslutet blir det att dra utomlands en vända. Till Åland närmare bestämt! Kommer bli trevligt det. Får bli mer uppdatering av det senare kanske. :) :)

Ångande

Var hemma hos mamma i förgår. Blev lite grillning och så gick bror och jag ner till Göta kanal för att titta på en ångbåt som slussades. Tydligen ett nybygge, jungfruturen att åka från göteborg till stockholm på götakanal.
Nästa vecka blir det ledigt alla dagar. Ser mycket fram emot den veckan.... :P Tror den kommer bli super super bra! :)

Finns ideér och planer som snurrar

Ja förra veckan var väl lite förvirrande och kanske lite klargörande också. Förvirrande av allt jobb som gör en trött och kanske inte helt uppmärksam på saker runt omkring och tänker inte lika klart. Men kanske också lett till en plan som kan göra en lite gladare. :) Låter lite förvirrande just nu men om det blir som jag tänkt så kommer det bli jättebra. :)
Förra ett tag sen blev det premiärgrillning av min grill jag fick i födelsedagspresent. Mycket gott blev! Det var väldigt väldigt grått på himlen när vi gick ut och satte oss på gräsmattan och folk tyckte säkert att vi var dumma som satt där och skulle grilla när det skulle börja regna. Men icke då, med lite possitivt tänkande så kommer man långt. Inget regn, och i mot slutet så lyste solen på oss. :)
I helgen blev det lite mys med hundarna hemma hos pappa. Rosso alltid lika glad när man kommer. Och väldigt ledsen när man åker :(. Denna gång blev han lite för ivrig när han skulle fånga frisbee och bet lite i min tumme, blev bara ett litet sår men blev ett plåster på ändå. :P Rosso var väldigt intresserad av vad jag höll på med så han fick ett plåster han också. Väldigt fin blev han. :)
Galna hund som inte kan vara still
'
Blev lite svampplockning i helgen också. Behövs lite regn nu så att trattisarna växer till sig lite och de gula kantarellerna inte är så torra. Men en del blev det, blev lite skrapsår och nässel-brännor också. ;P Blev skrämd av stor fet groda också. Han var inte att leka med. Lingon och blåbär fanns det en hel del av också :)

Helg =jobb

Har nu haft en vecka ledigt, det gick lite för snabbt. Börjar då jobbet med att jobba en hel helg. :( Fan är inte roligt det. Men är ju pengar det. Har varit en underbar solig vecka, rätt vecka för semester helt klart. Har varit ute på landet en del och hjälpt pappa med nya huset. Men mycket vila har det blivit också, och solande :) Här lite fina bilder.
Rosso hitta en bra possition att sova på... ser himla skönt ut ;)
Tröskan var i full fart också för att skörda. Bilden är lite rolig, ser ut som att de tröskar på tomten. :P
Grannen i hagen bredvid!
Gräset är alltid grönare på andra sidan.
Tycker den sista bilden är så bra. Säger väl allt egentligen!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu