Första advent

Ja då var det advent igen! Snöar gör det som fan också. Mysigt när man sitter inne och tittar ut men var ingen bra idé att gå ut. Medvind gick det allt bra, dock såg man typ bara hundra meter framåt. Men i motvind var det inget kul.

Ja det är en suddig bild men det var så vädret är ute i dag.

Ja då har man jobbat ganska mycket den här veckan, väldigt skönt att veta att man får in lite pengar den här månaden också. Var på modevisning i torsdags också. En vän som startat eget tillsammans med en vän till henne. Väldigt fin show var det med jätte fina kläder. :) Riktigt roligt var det! Kan hitta henne här --> gilkadesign

Jaha vad önskar ni er i julklapp? Jag önskar mig något som jag aldrig kommer få. :( Men kanske en dag... möjligen kanske... Finns väl andra saker, mer realistisk, jag skulle kunna önska mig också. Så skulle vara himla mysigt att ha en hund till exempel. :) Men är väl också en sak som får vänta. Hade ju besök av Rossan för ett tag sen, se hur fint han passar på min säng. :)


Jag baka pepparkakor för ett tag sen titta vad fina det blev. :P Lite kul måste man ha i bland. :)


En ny stad?

Just nu känns det som jag vill prova på nått nytt. En flytt skulle vara bra tror jag, en ny start. Hoppas på att hitta nått jobb snart, skulle ge lite mer hopp. Och skulle inte göra nått om jag fick flytta en bit heller. Skulle nog vara bra faktiskt. Har ju inget som håller mig kvar här, förutom familj och vänner men er kan jag faktiskt hälsa på när jag vill.

Hoppas det nya året har något bra som väntar. :) Längtar faktiskt lite tills dess... nya utmaningar och förhoppningar. För ett år sen så var jag mitt uppe i att förbereda examensarbetet. Gud vad tiden har gått fort. Var försvann hela sommaren?? Hela februari spendera jag i Umeå. :) Umeå gav mig många fina minnen... Den tiden skulle jag vilja få tillbaka helt klart, då var allt perfekt. :/ Some day....

Vår fina skoter utflykt i Umeå.. kallt var det men värme fanns det. <3

I dag var det fars dag. Min far var ute och jaga på fars dag, men det är väl det optimala. Han får göra det han älskar på sin dag! :) Så fira det på lördagen istället med lite mat. Av min bror och mig fick han en penna som det stod hans namn på och en hälge bok. :P Tanken var att jag skulle hitta en bok som skulle få honom börja läsa. Den var ju helt perfekt, korta hälge serier i en bok kunde inte passa bättre. Han älska den! Var det han läste i går kväll :) Vet man vad man kan köpa i julklapp! :P

Veckorna har ändå gått förbi fort, har haft saker att göra hela tiden. Hjälpt farmor med både handla och städa. Har varit sälskap till min sjuka bror som hade tråkigt hemma, var man tvungen att muntra upp honom lite. :) Mission för den här veckan blir att damma över allt här hemma.. Alla pokaler ska ner och dammas... fy kan tänka mig att en del damm ligger där uppe nu. :P


Nej men nu ser vi framåt... ser fram emot framtiden...





Förvirrad

Ja just nu är man arbetslös och inte finns det mycket jobb att söka heller. Raslös och försöker hela tiden hitta på ny saker att göra för att fylla ut veckan. Efter ett tag blir det för mycket saker man ska försöka få in istället eller inte klara beslut som gör att man inte kan planera ordentligt ändå.

Mycket saker som händer som gör att man tänker funderar och kanske lite för mycket så att man mår dåligt av det istället. Men är det för mycket begärt med lite klarare besked, inte så att man måste gissa hela tiden.

Ja hur man tar sig ur det här förvirrande stadiet är väll bara genom ett sett... ställa raka fråga och få de förvirrade frågorna ur huvudet.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu