GOD JUL...

Lite bilder här ifrån över den vita jul som vi kommer få. Härligt! :)

Elvis sitter och vaktar fågelbordet....

Snön ligger vit på taken

Snö, snö, snööö

Rosso är extra glitrande i dag. :)

Min fina amarylis blommar så fint så.

Adventsstjärnan hänger i fönstret.

Nu kan julen komma. God Jul på er alla!!

Sluta... är ju mobbing!

Blir så jävla förbannad när jag läser i olika kvällstidningar och på bloggar och på facebook grupp (!!!)... den största mobbingen på länge. Så mycket skriverier om Eriks flickvän skulle gå av scenen och inte stått kvar. MEN HERREGUD MÄNNISKOR SKAFFA ER ETT LIV! Måste ni hitta något att klaga på hela tiden. Snacka om mobbning, stackars tjej måste känna sig jävligt påhoppad. Först massa skriverier om att de inte är tillsammans och att Erik är tillsammans med en annan idol deltagare... som absolut inte var sant... och sen detta!!! Klart som fan att hon ville vara där med honom när han hade vunnit... bara en spontan grej från hennes sida. Var ju inte så att Erik försökte få ner henne från scenen heller. Inte så att hon vill synas mer i media heller.. då skulle hon väll ha varit med på fler veckofinaler! Hon har ju hållt sig bort i 11 veckor!! Hon har inte träffat honom alls mycket under idol tiden. Plus att som hon sa ville bevisa att alla skriverier om att de inte var tillsammans var falska!

Som sagt sluta upp med mobbningen och låt dem vara ifred!!!!!!!

Så efter att jag fått ut lite av min ilska--- x@-%&- ...

...så kan jag berätta lite om min helg.


Min helg har varit väldigt intressant. Snön kom på lördags kvällen... mycket mysigt!
Lördagen tränade vi även ett combopass på 100 min!! Tre pass på 100 min... bodyattack, bodypump och bodycombat! Var skitkul men gud vad trött man var efter det :P Helgen fick en liten intressant vändning på lördagskvällen också som jag inte riktigt hade väntat mig... men var en bra och trevlig spontan sak absolut :D. Hoppas jag det blir mer av ;)



Stor Grattis Erik!

Det började i en bod ute på landet i Knivsta... det ledde till idol, Globen och vinnare av idol 2009. Inte riktigt så att man fattar hur den lilla pojken från Knivsta är där han är nu. Kanske inte så konstigt i och för sig, när jag träffa dig för några år sedan nu var du en sprallig liten kille men som helt klart utstrålade stjärnstatus redan då. Du har helt klart utvecklat din talang något enormt... Fan vad grym du är!

När jag hörde Calle sjunga "vinnar låter" förstod jag att du skulle vinna. Låten var ju som gjord för dig.. Fick rysningar då!




Tänk att ens liv bara kan förändras så radikalt så snabbt. Från att vara en helt vanlig person i mängden är man den person som flera miljoner sitter och tittar och lyssnar på en fredag kväll. Hur grymt är inte det. :)

Du kommer att gå hur lång som helst. YOU ROCK ON!!!!



Jä**la vecka

Usch hade tänkt plugga hela den här veckan för att ligga i fas men så blev det ju inte. Hade inga lektioner den här veckan utan skulle plugga hemma. Plugga måndagen och tränade. Tisdagen tog det tvärstopp. Plugga halva dagen sen fick jag så jävla ont i magen. Spenderade hela kvällen liggandes över toastolen, fick inte behålla någon mat alls. Låg i soffan och kunde inte röra mig. Mådde illa och ont i ryggen så att jag inte kunde stå. Jävla nätter var det också. :( På tordagen kunde jag röra mig utanför lägenheten igen och fick i mig lite riktig mat istället för flytande föda.

Förmodliogen var det något som jag åt som inte var riktigt OK. Usch ville inte se mat ens de här dagarna, mådde illa när jag såg mat på tv. :S Något bra blev det ju av det i alla fall... har inget sötsug överhuvud taget. ;)

Inte riktigt vad jag hade planerat för min vecka...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu