första veckan på sommaren

En vecka på sommarlovet har gått. Har hunnit med en hel del. Har jobbat två dagar, en massa beställnigar inför studenten, exotiska plankor och smörgåstårtor blockerade hela kylen. Smått kaos uppstod i mellan åt när man ska förska hitta rätt beställning där inne. Ren katastrof blev det också när en i personalen lämna ut en planka som den som beställt plankan tappade och maten låg över allt ute på lastkajen. Då de försökte rädda en del kom de på att det var fel planka... det var en annan kunds planka som de hade tappat!! Tur att man inte var inblandad i den röran. Tycker synd om alla studenter som fick en dyngsur student, men jag antar att ni hade det roligt ändå.

Var hos ett medium i början av veckan också. Var väldigt intressant. Har alltid varit intresserad av andar, spöken och liknande och det besöket gjorde bara att man fick det bekräftat, de finns bortgångna nära och kära som vakar över oss. Var helt slut efter det besöket men kände även en lättnad. Man fick höra saker som gjorde en glad, inspererad och faktiskt ganaska förväntasfull över vad som kommer hända framöver i livet. =)

Var och hälsade på en kär vän i Västerås i helgen också. Skitväder var det, men var riktigt kul att träffa henne igen, var allderles för länge sen vi sågs senast, men det är så de blir när man bor så långt ifrån varandra och försöka passa in när båda kan. Men vi syns på veidec festival här näst som inte innan. :)


Sammanfattningsvis har den första veckan av sommaren varit tråkigt väder men ändå väldigt inspererade.

"Sommaren är kort det mesta regnar bort men nu är den här solen skiner kanske bara idag"  
- Tomas Ledin, Sommaren är kort

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!