Det går lättare med nypumpade cykeldäck

Ja allt väder på en femöring. Från att våren verkligen var här med blommande fruktträd, sommarblommor och varma dagar vänder allt helt plötsligt ...till snöstorm!!!? Först var marken klädd i blommande vitsippor ...
...till en centimeter nysnö!
Jaha så var men ett år äldre igen. Halvvägs till 50 och en bra bit på väg mot 30. Hoppas väl och tror att nått trevligt och bra kommer hända detta år. Man får väl ha delmål för att klara av tiden fram till dess.
¨
* Delmål #1 blir nästa helg. Blir det Kjula Dragway i Eskilstuna och första repan för broders bil. Det kommer bli kul. Saknar verkligen banan. Spänningen, gemenskapen och lukten av bensin och bränt gummi!!
* Delmål #2 17-18 maj. Då blir det spa i Söderköpingsbrunn med underbara Helena. :) Kommer bli skönt med lite avkoppling.
* Delmål #3 Peace and Love festivalen i Borlänge. Ytterligare lite avkoppling med bra musik.
¨
Valborg umgicks jag med trevliga vänner. God mat blev det med, som alltid när vi ska göra mat. :P Lite smaskiga snacks var man ju tvungen att ha. Ostkrokar med cheedar ost låter ju helt underbart men lite besviken när de inte smaka mycket annorlunda.
Födelsedagen blev med familjen, god mat och gott umgänge. :) Fick ett par nya gummistövlar av bror. Gardiner till vardagsrummet av mor. Pengar och tatuering av Pappa och Carina.
¨
Hittade massa bilder på mobilen fån elmia också på fina bilar men får bli ett inlägg om det nästa gång. :) Avslutar med bilder på de finast två...
Rosso som helt plötsligt snarkar väldig högt när han ska sova. :P
Elvis som nu får sängen för sig själv... som han har önskat ett tag. Här markerar han att om man inte är först till sängen så får man inga kuddar!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!