NEW MOON


Skit bra! Skit bra skit bra skit BRA! Det är min recension av filmen. ;) Nej men den var faktiskt bra, var bättre än första filmen. En orsak kanske var att det var mer snygga vältränade kroppar i den här filmen. :P Helgen fortsatte bra med mycket god mat. Fan allderles för mycket god mat. Smörgåstårta och hallon/marängtårta på lördagen! Tårta på tårta blev det men mumsigt! Julstämning blev det också när mina vänner började julpynta. Allt pga att de inte är hemma nästa helg och första advent. Mysigt mysigt! Blev sugen själv att pynta... men får vänta till söndag. :)


Har nu officiellt avslutat biogas kursen! Har lämnat in labb rapporten som var sista delmomentet. Skönt då är det bara två kurser som man behöver koncentrera sig på. Ligger lite efter i båda pga att man var tvungen att koncentrera sig på biogas kursen en tag nu... Men nu ska det bli ordning på torpet! :)

Har tagit lite mer tag i examensjobbet också. Tagit reda på hur länge jag måste vara där uppe... Blir en och en halv måndag där uppe i Norrland! Umeå fram till Mars med andra ord. :) Kan helt klart bli spännande. Måste hitta någon stans att bo bara, lättast skulle vara att va inneboende.

Var på ett nytt tränings pass i dag, eller nytt och nytt... nytt för mig! :) Bodyattack! Blir helt klart fler gånger. En hel massa konditionsträning. Träna hela veckan som vanligt. Börjat med en bra tradition att simma i slutet av veckan också, kul kul! :) :)


Vad händer i veckan? Jobba fredag och lördag. Lördag kväll direkt efter jobbet blir det att slänga sig i bilen till Mantorp och Mantorp park! Där blir det klubbens årliga middag (julbord). Hoppas det finns något kvar tills jag kommer bara! :P


Ett meddelande till alla killar. Ni har det alldeles för lätt! Ni skulle bara veta ....
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!