Lååång vecka

Har spenderat 59 timmar på Ica den här veckan. Började lugnt med 9 timmar i måndags och sen tisdag till lördag tio timmar per dag. Är helt slut nu, behövdes hela söndagen för att komma tillbaka lite. Droppen den här veckan var när jag ramla ner i en avloppsbrun i kylen på jobbet. Knät fick en ordentlig smäll, har skrapsår och är blåslagen. Nej ingen bra vecka detta. Har ju känns som man inte har haft något liv, praktiskt taget levt på jobbet.

Jobbar två dagar den här veckan som kommer, ska försöka hitta på lite roliga saker nu när man fått lite fritid. Heldag med underbara vännen i morgon! (L) Får se vad vi hittar på. Prognosen är ju regn så det begränsar det en del tyvärr. Men vi har alltid kul ändå.

Min sötnos har jag hunnit hälsa på i dag också, Rosso. Alltid lika glad när man kommer, och ledsen när man måste åka :(.
Men han har en fin solros i sin hundgård i alla fall. Det är sprutat med round-up i hela hundgården för att ta död på gräset men den solrosen trivs som bara den, är högre än nätet. Helt otroligt, växer bättre där en i landet där det är planterat med solroser. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!