The last bounce!

Så otroligt duktiga var dem, Bounce!! Har aldrig sett dem förut och typiskt att första gången ska vara den sista också. Men var en otrolig show. Första delen var bra men andra delen var mycket mer fartfylld och otroligt bra! :) Globen var fullsatt. Det som gjorde det lite mer roligt var att sm-finalen i ishockey fick lov att flytta sig till hovet istället för att göra rum för denna föreställning. Hehe! ;) Blev varnade för huliganer som skulle finns runt globen i samband med bounce föreställningen, men såg bara några på tunnelbanan dit.

Globen från utsidan, The Ericsson Globe, som den heter officiellt.


Showen börjar med att bounce medlemmarna kommer in i fångdräkt och handbojor, anklagade för att tagit bort street dancen från gatorna och gjort den mer

Det färglada inledningen på showen!

Väggen var ett häftigt inslag, som de i slutet ramlade ner från och hamnade på en studsmatta. Galna konster de kunde åstadkomma från den kanske 10 meter höga vägg.

The spinn kings visade att de var kungar på snurra!

Tina turner lock-a-likes intog scenen och visade att tjejer kan. Girl power!

The king of pop hyllades också, Michael Jackson! Här Beat it som de även framförde på Sergels torg i Stockholm förra sommaren och uppmanade andra att ta efter. Tydligen många många andra länder som sedan har tagit efter.

Blev lite förvånad när ljuset siktas mot en hel sektion i Globen, och alla börjar dansa! Några av bonce vänner visade sig som gjorde en otrolig show.

Massa färglada och bra inslag i slutet av showen.

Stående ovationer för Bounce när de tog sitt sista farväl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!