Tropisk värme

Ja vi fick tydligen tropisk värme här hemma också. Härligt! Kunde få komma lite regn och åska så det inte är så himla kvavt. Men man kan inte tro att man är i sverige. Brukar ju i alla fall komma lite regnskurar mellan de fina dagarna. Men inget vi gråter över.

Var och plocka jordgubbar på en av de mindre varmare dagarna, kanske bara 25 grader. Blev 4,3 kilo jordgubbar som jag sedan skivade och frös in. Är fullt i frysen nu.



Fick ännu mer jordgubbar i dag från pappa. Ja det blev att göra lite jordgubbs sorbe. Hoppas att det blir bra, har aldrig provat det förut men man kan ju testa, vet inte vad jag ska med alla jordgubbar annars. Har börjat sommarjobbet nu, började i torsdags. Väldigt långtråkigt för det är inte mycket folk som är och handlar i värmen, så vi hade väldigt lite att göra. Var varmt som en bastu i personalrummet också, så man ville inte gå på rast för det var svalare i affärslokalen än där uppe.

För övrigt så är det bara fotbolls hysteri och jag är inte det minsta intresserad. Men finalen är ju nu så kanske lugnar ner sig nu om det inte är någon annan liga som börjar nu kanske. Nej föredrar att sitta på balkongen och dricka något kallt istället. Skål!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!